IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
2ursae jaz imam doma kataloga od elbe in wehrfritz
Jaz imam slednjega in kontakt, kjer lahko naročiš, je slovenska firma in jaz sem tam naročila ene kocke. Lahko ti ga dostavim s slingom, ravno danes sem dobila še štorkljo, pa bo že ... Sporoči, kdaj se lahko kaj dobiva - naslednji teden, če gre. Lahko oddam otroke v vrtec in se magar zapeljem do tebe, če ne hodiš več v LJ. Glede zvečer pa - mezinček še vedno tuli na dve uri, ampak prejle sem se zjezila in se najprej 20 minut matrala s pomirjanjem in crkljanjem in uspavanjem, neuspešno, dokler mu nisem dala iz inata za pit vodo v flaško in - trara! čudež! - je nekaj popil in zaspal naprej

. Ker skoraj 8-kilskega 4,5 mesečnika dojit na uro in pol zaradi crkljanja se mi pa res zdi malo mimo, ko bom pa GH uvajala, ga bom morala pa shujšat glede na tabelce pri pediatrih

. No, če bo voda palila, potem lahko pridem tudi zvečer.
V petek je gala ples vseh maturantov moje srednje šole in jaz bi takoooooo šla

, ampak mezinčka pustiti brez ziz ... ne upam. Razen če me skupinsko prepričate, da bo pil iz flaške ali izčrpano mleko ali adaptiranega

.
Sobota - a bi se katera dobila recimo dopoldne v Koloseju? Najbrž bo slabo vreme ...
pingi, zaradi takih težav z vrtcem sem takrat rekla, da bi imela M. še doma oz. pri tašči in bi dala samo J. v vrtec; ker pri 3 letih je uvajanje bistveno lažje kot recimo pri 2, ko sem jaz uvajala čvergija, tisto je bila katastrofa. Pri maksiju take krize ni bilo.
Lp,
živa