Helo punce!
Kako ste kaj? Jaz sedim na kavču (sem si končno nabavila in inštalirala router), mož dela za službo, anej spančka v svoji postelji, Jakoba pa malce zvija in leži tu poleg mene, da mu popravljam dudo in ko ga zvije mal poguncam ritko.
srečanje....Ja a pol jutri velja, kje pol v Cityparku al Koloseju? V Cityparku je spodaj kr glasno, v zg. štuku je pa na "novem" koncu en mirni lokal, samo ni ravno ne vem kok placa za vozičke. Men je kolosej osebno bolje, ampak pridm pa tja kjer boste, tak da Jazzy a ti ful narobe hodi, če bi ostal Kolosej, povej. Sej se lahko prilagodimo.
Kg: ne bi o tem danes....Priznam pa, da čisto vsak večer jem sladoled in da se mi ne bi bilo treba spraševati zakaj ne gre nobena kila dol.
važn da gor ne grejo. Uf mi je kr zakrulilo po trebuhu, ko sem prebrala sladoleddd. Jaz ga nimam doma, če ne bi ga zdele napadla. Edino sladkarijo, ki jo imam doma, so Anejeve kinder čokoladke, za kar pa nimam srca, da mu jih pojem.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 23.11.2010 20:38:37 >
(T. Pavček)