Punce moje, naredite oporoke, ker pri dediščini se potem dogajajo take svinjarije, o katerih upam, da se vam ne bo nikoli sanjalo.
za starše in otroke oporoka nič ne pomaga... ker so otroci vedno upravičeni do minimalnega deleža... to pa tistmu k ga dobi običajno ni všeč in hitr pride do izpodbijanja in tko naprej... vem, ker je pr nas isto... pa je bla napisana oporoka...
dobrdan drugače vsem!
dans sva zgodi začele, ob pol7ih sva že ble pokonc in budne... pa na igračke mal, da se je utrudla in hvala bogu zaspala nazaj!!
kar se mleka tiče me je zde kr mal zakrbel, ker Eva spije 120 max. no ne vem, zdi se mi, da ma dovolj ker je načeloma zlo vesela deklica... bomo pa dans kupil mal večjo flaško, ker v te k jih mamo zdej gre sam 125... pa bom nardila 130 pa vidla, če bo šlo pol bo pač več dobivala...
sm pa dans dobila

... kr odvadla sm se že... posebi ker sm do zdej vedno uporablala M posodico, zdej si je pa kr ne upam vstavt... se mi zdi, da bi me bolel in pol sploh ne upam... sam bo treba se opogumt, ker mene vložki takoooo nervirajo!!
okej, dost za zdele... bo treba neki pojest dokler Evica še spi...