IZVIRNO SPOROČILO: Almera
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28
Ve še skoz uporabljate globoko košaro ali jih že dajate v športni del vozička?
Še kar košaro, mi je za pozimi super da bo čimdalj noter.
Kavica - četrtek - jaz sem vedno za!!!!
No, jaz sem pa že nazaj z Gorenjske kavice. Še dobro, da je prišla tudi Katalenca, da smo imele vsaj enega fanteta med nami, drugače bi ju3 še bolj deževalo. Ljubljansko regijo sva zastopali Jinx in jaz, gorenjska zasedba je bila pa Benika, Kajča in Katalenca. Pa za kratek čas se nam je še Benikina sestra pridružila s sinkom.
Ju3 greva mi2 z Ronjo skoraj sigurno v mesto, ker morava malo na zrak, da ne bova samo po kofetkih hodile. Pridejo pa ob 9:00 zjutraj eni delavci k nam, tako da lahko krenem ko bodo odšli - upam, da kmalu
No, naše Gorenjske kavice je konec, bilo super, spoznala spet ene fajn punce na kvadrat
Naš David je pa že res pravi velikan napram vsem štirim manekenkam, kaj šele bo :)
Košaro še jaz kar uporabljam globoko oz v bistvu mehko košaro ki leži v športnem delu in dokler mu bo še prav, bi ostal noter, upam da čimdlje.
Sicer pa smo se komaj znebili
temenc oz še ima trenutno eno cm/2 veliko žarišče. en mesec sem mu mazala z oljem in potem spirala z mustela šamponom pa se je vedno znova nazaj pojavilo, no, zadnjič sem pa še pred pranjem za dve urci namazala z bepantenom na debelo in po pranju z linola fett kremo (ostala od rojstva, ko je imel tako suho, luskasto kožo) in zaenkrat je mir.
Cepila bom proti rotavirusu. Glede na to, da bo šel pri 11 mesecih v vrtec, mislim da ni druge izbire. Če pa bi bil v varstvu do treh let, bi premislila. Zaščita pa traja tam nekje tri leta.