Zdej me pa zanima če se ji vročina vrne vem da ji lahko naslednjo svecko dam čez 6 ur samo ne vem pa kdaj naj jo peljem k P? Razen vročine pa edino vsake tok mal pokašlja. Hvala za nasvete. Tud nama se je tale let obupno začel :(
hej. Če ima samo vročino in ji svečke pomagajo jo jaz še ne bi vozila k P,ker tam lahko še kaj druzga stakne. Zbijaj vročino, naj pije (kako ti pa kaj je?), če ji vročina kritično naraste preden lahko daš ponovno svečko pa jo ohlajaj v vodi. Jaz sem to počela tako, da sem naredila kopel z normalno temperaturo, potem pa notri dala Aneja in postopoma dodajala hladno vodo, a pazi, da jo ne prehladiš, naj bo v kopalnici res toplo. Bolni otroci veliko spijo, kar je seveda prav, so razdraženi. A če ti dokaj normalno je in kar je še pomembneje pije, potem le pridno zbijaj vročino in crklaj. In imejo jo ob sebi tudi ponoči, da boš čutila kako se počuti, če ji bo preveč narastla vročina ipd. Pa

za vajino čimprejšnjo ozdravitev.
pa še to...če ne je..lahko da ima angino v tem primeru bo rabila AB, to pomeni tudi obisk dežurne ambulante.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 4.1.2011 18:00:11 >
(T. Pavček)