writing-img

RE: Septembrke 2010

clock-img

05.01.2011, 09:25

clock-img

Natalija28

pencil-img

627

brezcopatka - zmanjšanje št. obrokov je čisto normalno. 
Lenca78 - veliko user posted image  da se obe čimprej pozdravita.

Včeraj mi je uspelo prit na prvo uro Zumbe in bilo je zumbastično. Prešvicala sem se, kot se pri aerobiki in fitnesu nisem nikoli.user posted image  Mene je zumba totalno fascinirala...

Ju3 pa gremo v nakup avtosedeža in stolčka za hranjenje.user posted image  Komaj čakam. 

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

clock-img

05.01.2011, 09:46

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

jutro!!

vidm, da se nas kr nekej bori s prehladi in boleznimi user posted image user posted image za vse!!

kje je pa benika??

zdej sm vidla na forumu od aprilskih nosečk, da je ena že rodila... 600g fantka...user posted image user posted image

Eva mi spi v naročju, smo mel bol pestro noč kot običajno in je kr utrujena... pikica moja, kok je grozn vidt, ko kašlja in se prou davi zravn, učke dobi čis rdeče... mala bolančica moja user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

clock-img

05.01.2011, 11:18

clock-img

brezcopatka

pencil-img

94

Imate prav, se preveč obremenjujem s težo. user posted image je pa živahen kot ne vem kaj, pravi smejkec, skratka en priden čmrlekuser posted image .

Pač je manjkrat, pa takrat več. Danes zjutraj je postavil rekord, je popil 230ml, pa bi še kar na zizi visel, no bolj se cartauser posted image . Sej ga bom čist scartala, ker bi ga človek kar žulil, ko je pa tako sladekuser posted image .

Natalija28: jaz tudi že gledam avtosedeže, ker je bolj dolginček in ne vem če bomo mi dočakali 13 kg v lupinici, ker bo čisto preko viseluser posted image . Jaz sem si nagledala že Roemerja duo plus, sam je pa kar konkretna cena. Ma, za avtosedež bom riskirala itak. Katerega pa vi kupujete?

clock-img

05.01.2011, 11:40

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

lillchy - jaz kupujem za Lijo predvsem v Zari, včasih Okaidi, pa v spletni trgovini Next (zadnje čase user posted image ). Aja, sem pa tja tudi kakšen kos v C & A, čeprav se mi zdi da tam moram imet kar srečo da kaj dobim. No, pa občasno H&M seveda. Držim pesti da se bo operacija dobro iztekla!!

lenca - super da ni bilo hujšega. Tisto temp. proti jutru si dobro zbila. PA ne skrbi, saj bo kmalu boljša!

katrinka - čimprej se pozdravi tudi ti!

clock-img

05.01.2011, 12:00

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

mi smo pa pogruntali da se prstek da fajn vlečtuser posted image user posted image user posted image user posted image dude noče prst ji je pa zanimiv- upam da ji ne bo predolgo ji ga skušam odmikat ampak skoz pa tudi nisem zraven nje, sedaj sem ji na tisto rokico dala rokavičke gor bomo videli če bo kaj pomagalo ima katera kako boljšo rešitev. torej z idejami na planuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.01.2011, 12:11

clock-img

benika

pencil-img

7793

kje je pa benika??

Doma, na dobri poti, da gremo spet na Jeseniceuser posted image Manja drvi k bronhiolitisu, spet. Sva bili že navsezgodaj pri pediatrinji, pa zaenkrat ni kritično, ampak pri tako malih se situacija lahko obrne v 5 minutah. Frekvenco dihanja ima že slabšo kot ponočiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.01.2011, 12:20

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

IZVIRNO SPOROČILO: benika

kje je pa benika??

Doma, na dobri poti, da gremo spet na Jeseniceuser posted image Manja drvi k bronhiolitisu, spet. Sva bili že navsezgodaj pri pediatrinji, pa zaenkrat ni kritično, ampak pri tako malih se situacija lahko obrne v 5 minutah. Frekvenco dihanja ima že slabšo kot ponočiuser posted image user posted image user posted image

Ojoj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Močno, močno držim pesti, da vama ne bo treba iti!!!!!!

clock-img

05.01.2011, 12:20

clock-img

Natalija28

pencil-img

627

IZVIRNO SPOROČILO: brezcopatka

Natalija28: jaz tudi že gledam avtosedeže, ker je bolj dolginček in ne vem če bomo mi dočakali 13 kg v lupinici, ker bo čisto preko viseluser posted image . Jaz sem si nagledala že Roemerja duo plus, sam je pa kar konkretna cena. Ma, za avtosedež bom riskirala itak. Katerega pa vi kupujete?

Za avtosedež sva se odločila za Concord ultimax od 0-13 kg. Saj jajčke niso do 13 kg kolko vem, ampak do 9 kg. Ko bo tega prerasto pa dobi večjega. V tega pa novorojenček. user posted image  Že mami 3 leta naprej razmišlja. user posted image

clock-img

05.01.2011, 12:23

clock-img

benika

pencil-img

7793

Upam da veste, da je otroku lupinica premajhna šele, ko čez rob gleda glava in da ne boste prav hitele s prestavljanjem v večji sedež. Varnost naših otrok je vseeno pred udobjem otroka. Concord se pa da v kontra smeri vožnje obrnit, a ne?

Mi imamo Maxi cosi še od prvega otroka in bo tudi Manjo še zdržal.

< Sporočilo je popravil benika -- 5.1.2011 12:26:20 >

clock-img

05.01.2011, 12:41

clock-img

Natalija28

pencil-img

627

Upam da veste, da je otroku lupinica premajhna šele, ko čez rob gleda glava in da ne boste prav hitele s prestavljanjem v večji sedež. Varnost naših otrok je vseeno pred udobjem otroka. Concord se pa da v kontra smeri vožnje obrnit, a ne?

Mi imamo Maxi cosi še od prvega otroka in bo tudi Manjo še zdržal.

Točno tak -  ta avtosedež je primeren že o 0 mesecev in se ga da obrnit v kontra smer ja. Pa na teh testiranjih ima zelo visoke ocene. To je bil poglaviten razlog, da sva se zanj odločila, pa lep mi je. Romer pa mi vizualno ni všeč... 

clock-img

05.01.2011, 13:36

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

kje je pa benika??

a joj...nasa je bela tud bronhitis a je tvoja lubica res bolj boga, upam da se stanje izboljsa in da se pozdravi

clock-img

05.01.2011, 13:41

clock-img

archie

pencil-img

1560

dan.

lenca, super, da je Neja bolje!

Benika: upam, da bo Manja kmalu bolje in da ne bo potreben spet izlet na Jesenice!!!

Katrinka: pozdravi se čimprej!!

Lillchy, čestitke za vse cm in kg!! Vem, kako težko jih Naja pridobiva!

Mi smo pa bili danes na masaži dojenčkov v Kr. Na začetku smo se pogovarjali, potem zmasirali noge, potem smo imeli lekcijo obračanja, dvigovanje, spuščanja, "letenja" (to je bilo Teji fuuuuuuuuul všeč!!). Po eni ur in pol sva jo dala v lupinico in je zaspala v trenutku. Tudi prvi obisk v Meku je prespala... in spi še vedno user posted image user posted image user posted image meni je to tako čudno, ker je nisem navajena da tolk spi user posted image . Očitno jo je drugo okolje in opazovanje drugih dojenčkov čist dotolko. user posted image Nama z možem je bila masaža res všeč in komaj čakam druge ure.

Aja Benika, zadnjič sem naredila "tvoj" čokoladni liker in je res za prste oblizovat!! user posted image

< Sporočilo je popravil archie -- 5.1.2011 13:42:11 >

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

clock-img

05.01.2011, 14:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.01.2011, 14:16

clock-img

brezcopatka

pencil-img

94

Jaz imam lupinico maxi cosi pebble, ki je do 13kg. Sej imamo še nekaj mesecev časa, pa vseeno že gledamo...

clock-img

05.01.2011, 14:24

clock-img

NiNiBo

pencil-img

794

benika upam, da vam ne bo treba spet v bolnico user posted image user posted image !

lilchy123 cestitke za cm in kg, pa saj vam gre super!!!! Glede Nizozemske pa takole, odivsno kaksen dopust bi rada. Nizozemska nima veliko narave, oz. jo ima vendar to so bolj mocvirja, kanali kar meni osebno ni prva izbira. Ima morje, ki pa ce si napr. navajena na Hrvasko ti ne vem ce bo vsec in se poleti je totalno natrpano. Ima pa npr. lepa mesta, krasna je za kolesarit, ce si npr. z avtodomom je dovolj moznosti za kampiranje oz. imajo super naselja bungalovov, ki so predvsem za otroke z druzinami (ko najdem link ti pripnem). Bila sem tudi v vseh ostalih drzavah, ki si jih nastela od tega videla Norveske in Svedske bolj malo, sem pa prekolesarila jug Finske, mahnila cez morje do Talina in dala na bicikletu cez se vso Estonijo. To je bil meni dream potovanje, kjer koli si lahko spal, narava je neverjetno lepa in Estonija je bila takrat poceni (ne vem kako je danes). Ce bi sla se enkrat bi letela do Talina, tam vzela avtodom in jo mahnila na Finsko.

Mi smo za obcutek boljse, tako da upam da bomo tudi mi do petka OK, da jo mahnemo na masazo. Archie  super, da ste uzivali in da ti je vsec.

clock-img

05.01.2011, 14:34

clock-img

Natalija28

pencil-img

627

cestitke za cm in kg, pa saj vam gre super!!!! Glede Nizozemske pa takole, odivsno kaksen dopust bi rada. Nizozemska nima veliko narave, oz. jo ima vendar to so bolj mocvirja, kanali kar meni osebno ni prva izbira. Ima morje, ki pa ce si napr. navajena na Hrvasko ti ne vem ce bo vsec in se poleti je totalno natrpano. Ima pa npr. lepa mesta, krasna je za kolesarit, ce si npr. z avtodomom je dovolj moznosti za kampiranje oz. imajo super naselja bungalovov, ki so predvsem za otroke

IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

IZVIRNO SPOROČILO: brezcopatka

Za avtosedež sva se odločila za Concord ultimax od 0-13 kg. Saj jajčke niso do 13 kg kolko vem, ampak do 9 kg. Ko bo tega prerasto pa dobi večjega. V tega pa novorojenček. user posted image  Že mami 3 leta naprej razmišlja. user posted image

POPRAVEK: Concord ultimax od 0-18 kg.

clock-img

05.01.2011, 14:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.01.2011, 14:47

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

ej punce kako je to s to masažo? a bo še kšn termin? Ker zdej sva se doma zmenla, da če js rabm avto ga lahko dobim... in masaža za dojenčke je ena stvar k mene fuuul mika... pa vem, da se je en tečaj že začel... mogoče kšn link? vem, da je blo neki... da sama pokličem...

aja, js sm dobila za božička od user posted image povratno letalsko karto za kjerkoli v evropi v roku enga leta... sm kr pobulila, ko mi jo je dal... istambul me mika user posted image pol maja enkrat... kaj pravte?

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

clock-img

05.01.2011, 14:54

clock-img

Natalija28

pencil-img

627

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Avtosedeži - vse maxi cosi lupinice so do 13 kg.

Naša jajčka pa mislim, da ni do 13 kg, da je samo do 9 kg. Grem točno preverit zaj. user posted image  No, vglavnem - rada bi se rešla lupinice in ponudila Matiju udobno bivanje v avtu, ker kar veliko lumpama in ta sedež mi to nudi.user posted image  Bomo pa pol videli kolko je dejansko oh in sploh ta sedež. user posted image  

Da vam malo lušte naredim - danes sem naredila polnjene lignje za jest.user posted image

clock-img

05.01.2011, 14:56

clock-img

benika

pencil-img

7793

Izabelina, tečaj imaš v KR (natančneje v Stražišču) v Bušček centru. Imaš njihovo stran na FB, tam objavljajo vse termine.

http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001493169417

Archie, a veš, da je masaža le 500m stran od mojega doma? Naslednji teden kava pri meni doma po masaži?

< Sporočilo je popravil benika -- 5.1.2011 14:58:43 >

clock-img

05.01.2011, 14:56

clock-img

mala

pencil-img

913

Pozdravljene punceuser posted image
Tudi mene je ulovila viroza in to v ta prvi  novoletni dan sem se zbudila z vročino in bila teh par dni čisto povožena...hvalabogu je danes že bolje...

Vidim da vas je veliko bolnih in želim vam da se hitro pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

Kavico sem tudi zamudilla..pa upam, da se vam pridružim naslednji tedenuser posted image

Evo dolžnost kliče...

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

clock-img

05.01.2011, 14:59

clock-img

benika

pencil-img

7793

Natalija, katero lupinico pa imaš?

clock-img

05.01.2011, 15:07

clock-img

Natalija28

pencil-img

627

Natalija, katero lupinico pa imaš?

Kupila sem potovalni komplet vožička Colletto Austin 3, ki vsebuje jajčko. Nisem pa sigurna za kolko kg je. Moti me, ker je sedaj z njegovimi nekje 7 kg pa zaj ko je tak debelo oblečen zasede celo jajčko. Ima pa še ono zaščito za okoli glave gori-mogoče zaradi tega...user posted image

Do 13 kg je lupinica - sem zaj našla papirje in piše tak.user posted image

Pa ta avtosedež, ki ga bova kupila je testiran in zelo dobro ocenjen in uporaben za otročke od rojstva dalje. Tako, da bo pravtako udoben kot tudi varen.user posted image

< Sporočilo je popravil Natalija28 -- 5.1.2011 15:14:28 >

clock-img

05.01.2011, 15:07

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Hej.

kratko poročilo...

na kavici super kot vedno...pa glede nato, da smo se dobile v šoping centru, je malce lažja tudi moja denarnica. Novi škornji in dve majčki s kratkimi rokavi so nova pridobitev.user posted image

Trenutno sem zakopana v Anejevih premajhnih cunjah, tam od 2 leti naprej do zdaj. Katastrofa kok je tega!!!!!!! Potem se moram pa še v Jakobove cunje zapodit, ker preraščamo 68 in je treba zamenjat. Jojojoj...komaj čakam da bom tetka, da bom lahko oddala naprej te stvari, ker več ne vem kam naj dam vse te škatle.

benika...upam, da ne bo potrebno, da gre Manja spet v bolnico. Stiskam pesti in upam v naslednjih dneh na lepše novičke glede Manjinega zdravja.user posted image

avtosedež....imam zdaj Romerja, za naprej pa Maxi Cosi. Ko bo enkrat glavica na kritični višini bom zamenjala, prej pa definitivno ne in ostaja v lupinici, kot je napisala benika mi je bolj pomembna varnost kot njegovo udobje oz. želja po tem,da bo kukal iz avtosedeža ven, kar pač v lupinici težko.

Pokomentiram kaj še zvečer. Moram še po Aneja.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

05.01.2011, 15:11

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Vsi bolančki, samo za vas user posted image user posted image user posted image , vidim, da imam kar srečo (trkam) in Brina glede na to, da imam dva nadobudneža v vrtcu še ni zbolela, no razen ko je imela nekaj dni zamašen nosek... upam da bo tudi naprej tako...

Koliko nas pa še doji? Samo doji, brez dodatkov in brez čajev itd...

Uživajte jaz danes peljem starejša dva škrata k frizerju...zase se pa še nisem odločila user posted image

Uživaj življenje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem