IZVIRNO SPOROČILO: benika
NiNiBo: a se off road vozis tudi po makadamu? A te je patronazna kaj opozorila glede tresljajev? Ker meni je rekla, naj se malo pazim makadama zaradi tresljajev (zaradi mozganov). Hmmm, ja, mi pa zivimo sredi samega makadama.... buuuuu........
Ah dej no, kakšni tresljaji in možgani
V voz jo daj in jo pelji na sprehod. Načeloma otročki bolje spijo, če jih mal ruka. Pa kakšne patronažne imate to? Uvajanje pri 3. mesecih, vozičkanje in možgani... Svašta.
Aja, kakšen voziček si potem kupila? Se spomnim debate ampak potem nisem zasledila za kaj si se odločila.
lej, tako mi je razlozila... saj zato pa vprasam, ali je kaj na temu res ali ne... saj okoli hise smo jo ze vozili po makadamu, ampak malo bolj pocasi...
Dobila sva Quinnya Freestyle.
Mi imamo sonce ze od 8h zjutraj. sedaj naju caka kosilo (mož kuha-govejo juho, meso, ponfri), potem gremo pa vsi skupaj (midva, Teja ter obe psici) v vas na volisce (pol ure peš stran).
prekuhavanje dudk: meni je patronazna rekla 1x na dan... (in flaske ter crpalko tudi) ... jaz nisem tolk vestna...
Pralne plenice: jaz sem ji jih ze nekaj sprobavala dat, pa sem jih slisala od patronazne, da naj se malo pocakam, da doseze vsaj dobre 3,5 kg (takrat je imela manj).... ces da so prevelike.... sedaj imam itak se za porabit en paket Moltex, potem grem pa na racmanke.