IZVIRNO SPOROČILO: khurde
ninibo, ja, meni so ti pogledi na vzgojo precej blizu. pantleyeva mi je fajn, pa pri didakti imajo zdaj akcijo, da sta dve njeni knjigi (otroško spanje, brez joka v sanje in z otrokom lahko sodelujete) v akciji - 9,90 evrov, drugače je redna cena malenkost pod 20. je pa fajn avtor tudi sears, pa juul mi je tut kar všeč. karpa moram pa naročit. tale stran je fajn za knjige bookdepository.co.uk - še brezplačna dostava je v slovenijo, cene pa podobne amazonu oz. na koncu pride malenkost nižje.
Hvala za info glede internetne strani in avtorjev - zelo, zelo uporabno.
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka
Drugače pa je pri nas stanje tako:
Trenutni rezultat v spanju je 1:3 - to pomeni, da spi le ena četrtina Lampljčkov (Anej).
Trenutni rezultat v tečnobi je 3:1 - to smo vsi tisti Lampljčki, ki še ne spimo, pa bi to radi
šibam
Lp Tina
eva2010 uzivaj na masazi - posteno povedano, zelo sem ti fovz
sanje2 Neo tudi jamra, ampak jaz sem po celem dnevu tolk zmatrana, da ga ocitno slisim, le takrat ko je lacen - ker zacne cmokati in jok je drugacen vse ostalo pa prespim kot top.
nenka7 moje mnenje je, da ne pustis otroka da joka oz. v joku zaspi niti pod razno. Jaz Nea nosim, ga crkljam, skusam mirit, prekladam iz joske na josko - ce mi energija pade si pa mislim, saj sem doma zato da sem njemu 24 ur na razpolago. Jaz pogledam ce je lacen tako, da ga s prstom podrgnem po levi oz. desni strani ust, kadar je lacen sledi in odpre usta. Potem sledi joska, ce ne potem sledi crklanje, sedaj tudi povijam in pri nas to mnogokrat pomaga, da se umiri. Ko pa pride tvoj

domov, pa ta malega daj k njemu (ce se da), ti pa si vzami 5 min zase, da se tudi ti umiris - jaz se zaprem v kopalnico, dam glasbo gor (da ne slisim joka) in pod tus. Glede AM se pa strinjam z beniko in corfu - jaz bi vsaj probala, da vidis ce je lacen.
katalenca
barbi kolk ste pridni, bravo
jazzy z info glede trip trapa porocam v cetrtek, ker bo imel ata ki ga prodaja sele takrat cas, smo se ocitno narobe razumeli.
Ta velik honey-bunny dela v zgornjem stuku, ta majcen honey-bunny pa spi, mami pa pere in pospravlja. Popoldan pa upam, da kaksen kratek sprehod. Bom sla pa sedajle se mal pogledat na internetno stran od next-a, sej vem da ne bi smela, ampak no sej samo pogledam

. Vsem skupaj pa en lep lep dan!!