04.11.2010, 21:46
5211
Jaz imam (sem ga dobila za darilo od moževe žlahte ob Jakobovem rojstvu), ampak mi je to čist mimo. Jakob je tudi zelo velik in je res, da v banjici je že malo prostora, ampak tm na tistem medvedu ga pa še umit ne moreš dobro. Je bolj samo za ležat in okrog gledat. Tako, da je do sedaj ležal le enkrat notr, pa mogoče bo še kdaj, ko bom dala oba v tuš banjo, da bo mal aneja gledal. Za umivat je pa totalno nepraktičen. Sicer pa če ga boš kupovala kupi rabljenega na bolhi, sem jih vida kr nekaj, ki jih prodajajo za majhne pare.
kavica...jutri me najbrž ne bo. Imam namen it po Aneja po kosilu že v vrtec, kar pomeni, da bi se mogla okrog 12h že pokat nazaj iz BTC-ja, samo za slabo urco in pol se mi pa nekak ne da pakirat. Pa še en kup perila me čaka za likat, da ne bom čez vikend tega gledala, tako da dokler bo megla v LJ bom notri, pol pa pičim ven na sončka!
jazzy...a je kaj več denarja na računu.
Danes je bil prekrasen dan! Takih bi moglo biti več, al pa vsaj en na teden, da si mal nafilam baterije. Imela sem fajn družbo za čvek, Jakob je bil priden, Anej je bil priden, vreme je bilo fantastično, vglavnem čimveč takih dnevov.
natalija....jaz sem zelo zadovoljna z baby boom vozičkom. Terenski, lahek, zelo obvladljiv!
lenca....meni se je zdelo ful malo,ko sta z beniko pisali kok malo pojejo vaše punce. Otrok naj bi na dan pojedel nekje 150ml na kilogram telesne teže, pol pa računaj. Npr. 5,5kg×150ml=850ml na dan. res je da otroci odstopajo od teh tabel in da ni striktno, naš Jakob npr odstopa navzogr
, tvoja pa navzdol. Upam, da ne bo kaj narobe in da bo pridno pridobivala na teži. Pa da bo masaša solzevodov uspela in ne bo treba na spihovanje. popkovna kila...jo imamo, a katera ve kako s tem postopat? Pediatra imam naslednji teden,pa bom šele takrat več izvedela.
priprava na operacijo...uf moram mal razmišljiat o tem kako mojega, takrat skoraj petletnika, pripravit na operacijo žrelnice. Se bom pogovorila z otroško psihologinjo iz PK na to temo (HB je moja prijateljica), ampak meni se že zdaj srce trga, ko pomislim na to operacijo, pa jo ima šele konec januarja, ampak to bo tik tak tu. Benika vem, da imaš ti s tem izkušnje s tvojim Jakobom, mi moraš na enem srečanju mal povedat kako hospitalizacije mame poleg otroka izgleda. Če boš pri volji seveda.
Toliko za zdaj, se beremo jutri. Mirno noč vsem!
Lp Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 4.11.2010 22:00:45 >
(T. Pavček)
04.11.2010, 22:14
5211
za prijateljičinega Tiana! Joj mene tud grabi želja še po enem otroku, sploh ko pomislim, da bom mogla it čez cca 9 mesecev že v službo. Ampak pol pa na stroške pomislim...ajajaj...pa tri otroke študirat poslat....grrrr pa moja ekonomska žilica.
(T. Pavček)

jaz imam januarčka 2005, julijko 2007, pa septembrko 2010
, res ne vemo da imamo to čebelco
, ampak par krat na dan pač stisnem zobe. se tolažim da je to pač dobra naložba za tamalega. Jaz sem imela prvih 10 dni čisto premalo mleka, zredil se je samo za 30 g!!! ampak potem sem vedno pristavljala na obe strani, čez dan dojili ful pogosto, tudi na uro in pol. Sedaj se pa že na eni dovolj nahrani. Kupla sem tudi črpalko, da sem si dopoldan načrpala in potem imela za večeni dodatni obrok ali pa če kam grem, da ga ati nahrani.
Mogoče le to, da ji redno in čimbolj pogosto masiraj solzevode. Če se ne bo izboljšalo, ji jih bodo ščistili. Vem, da je tule na forumu kar nekaj mamic dalo to skozi, daj malce povprašaj.
No ker v dolžino raste tud me mamo že 68 in 74 v uporabi