IZVIRNO SPOROČILO: tejči28
tinka,on je popustil in je šel z mano,sicer se je drl,mi je pa dal roko.Pol je hoto it sedet v vozek,je pa še tam mel sceno,da se je drl in brcal,pa pravil,ne tam,tam. Vsi so me gledali,kot da ga koljem.Vem pa,da ne smem popustit.Me je pa strah kaj bo jutri,ko bomo spet šli na sprehod.
Tejči mislim, da vem o katerm dogodku govoriš - in ti moram povedati, da sva se z Matejo pogovarjali o tem, da si pravilno odreagirala, ko si ostala tako mirna ob njegovem izpadu. Preiskuša te kje so tvoje meje. Sploh, ker si tako nežna in mila in je prepričan, da te bo lahko zmotal okrog prsta. Pa malo išče pozornost. Nič se ne boj, vedi, da bo še najbrž nekajkrat sprobal ampak, če boš mu pokazala, da se ne zmeniš za njegovo izsiljevanje bo slej ko prej popustil in ne bo tega več počel. Sem prepričana, da so bile prav vse mamice (morda obstaja celo kakšna izjema) v taki situaciji, zato si lahko prepričana, da te okolica ni gledala obtožujoče, ampak jih je, (vsaj večino) zanimalo kako boš obvladala situacijo!!! Vsaj jaz sem tako gledala na mamice, ki sem jih videla v trgovinah, ko so jih otroci želeli izsiljevati. RES SE NE OZIRAJ NA TO KAR SI OKOLICA MISLI. Sploh, ko mislimo, da smo v središču pozornosti (v za nas neugodni situaciji) mislimo, da nas vsi gledajo in obsojajo. Draga Tejči, ni tako!!!

Saj bo dojel, da si ti tista, ki vodi vse niti in ne on pa se bo sprijaznil. Lahko, da ne bo dolgo trajalo do te točke lahko pa da bo. Ti kar lepo bodi pridna in vstrajaj. Te popolnoma podpiram.
Mi2 zaščite nimava. Sva se odločila, da bo šel eno postajo prej dol in je to to. Če pa si bova premislila pa mam tabletke doma.
Uf, ju3 pa začnem s 14 dnevno dieto.