Vozičkanje: je katera za vozičkanje v našem koncu PST - Fužine, Bizovik, Glovec, Kodeljevo, BTC..
Jaz sem za. Samo vreme je spet neki v K.... Jutri imam pa na seznamu pospravljanje in ne smem lumpat

.
Sem jezna na mojga tako, da bi ga najraje nekam poslala.
Ah...sej ne vem, če bi sploh komentirala mojga. Moj je itak tok mal doma, prihaja pozno domov vsak dan zaradi te njegove blesave službe, da če je npr. cel dan doma, mi gre že skor na živce.

Se skoz neki pikava in nujno rabiva kak mini dopsut stran od doma, a kaj ko nima časa, denarja pa žal tud ne serjeva
frizer...jaz si pa dolge puščam, da si bom lahko delala kakšne lepe frizure........

....kot da imam čas, a ne. rabim dolge lase, da jih na hitro spnem v čop in imam z njimi čimmanj dela. Sem bila ohohoho dolgo let kratkolaska in tud rdečelaska, pa mi je blo super, samo je res kot pravi Almera, da če imaš kratke, moraš kar pogosto hoditi k frizerju. Jaz bom šla spet na začetku veselega decembra, da bom kokr tok spodobna na novoletnih fotkah.
novo leto...že kaj premišljujete kako in kje boste praznovale? Jaz sem tak tip človeka, da imam rada vse vnaprej splanirano in že "Planiram" - pri sebi seveda. Moža samo obvestim kak teden prej, kje bo silvestroval in to je to.
petek - kavica....standard - BTC Kolosej, če bo oblačno in kilavo, drugače pa center in kavica na sončki ob Ljubljanici? Kaj pravite?
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 15.11.2010 22:41:08 >
(T. Pavček)