Bankc sem ti poslala ZS!
Glede pediatra za otroka pa je tu na Obali tako, da vsi hvalijo dr. Bemovo, ki pa mislim da še vedno ne sprejema novih otrok, ker ima vse natrpano.
Potem je zelo dobra dr. Rončevič, ki pa ima blazno gužvo, vedno nabita čakalnica, ker ima veliko pacientov in za vsakega si vzame čas in ti vse razloži in pove (kar prispeva verjetno tudi k gužvi v čakalnici).
Potem je še Sobanova, ki je mlada in taka zelo natančna, ampak rada predpisuje antibiotike, pa nisem ziher a jih vedno predpiše, ker so res potrebni ali zgolj iz prevelike previdnosti.
Hemptovo pa ti odsvetujem, ker je v bistvu šolska zdravnica in ne pediatrinja, čeprav dela kot pediatrinja. No, saj mogoče je v redu kot pediatrinja, ne vem. Mi smo bili enkrat pri njej (ko naša ni delala) in je hotela malemu dati antibiotike, ker je videla, da ima kao vneto grlo. Ko sem prosila za odvzem brisa, da se vidi, če je res potreben antibiotik, je pa rekla, da seveda lahko vzame bris, da ona je pač mislila, da mi želimo antibiotik, ker starši danes večinoma prav pričakujejo, da jim da pediater antibiotike,
. No, bris je bil negativen, tako da antibiotikov definitivno nismo rabili.
Glede osebne zdravnice pa ti ne znam dosti svetovat, ker sem pred kratkim menjala. Ta pri kateri sem zdaj je zelo prijazna in se ti posveti, ampak ne vem, kako je, če imaš kakšne posebne težave in potrebuješ dodatne preiskave.