Nam se je pri prvi hčerki čisto isto zgodilo kakor je napisala avtorica teme. Čez lansko poletje se je odvajala od plenic, sept. pa je zamenjala skupino in ker se vzg. dobesedno ni dalo s tem ukvarjat, to so njene besede, ji je dala nazaj plenico. Meni je pojasnila, da ima še veliko drugih otrok, kar popolnoma razumem, ampak dajte no, po drugi strani pa govorijo, kako je otrok lahko zmeden, če ima pol dneva plenico, pol pa ne. Pa pri nas je bila še ta fora, da so njeno skupino razbili in dali 4 otroke med starejše in ta vzg. je rekla, da njeni (pazi, novi 4-je niso njeni al kaj??) že vse znajo sami in da se bodo tudi novi mogli tega naučit. Ma bolano, tud drek smo dobil v hlačah domov, pa napol umita rita v plenici... Tud jaz zagovarjam vzg. ker sem delala v vrtcu in vem, da ni lahko sam včasih pa grejo preko meje. Pa treba je pogledat širši vidik, ne sam met v glavi, kako otrok ni zrel. Moja je bila zrela, sam ko je dobila plenico nazaj na rit, je bila zmedena.
In še to, preden so jih razbili, je pomočnica vzg. vse obvladala. Sama je rekla, da če ji doma ne dajemo plenice, je tudi v vrtcu ne bo imela. Tak da... Včasih je res odvisno, koliko se vzg. da s kakšno stvarjo ukvarjat.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 19.9.2010 13:52:04 >