writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

16.10.2010, 20:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.10.2010, 20:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.10.2010, 20:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.10.2010, 20:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.10.2010, 20:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.10.2010, 21:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.10.2010, 21:46

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

oj,

3jemi, dobro, da sem tebe prebralauser posted image .

GR, sem bolje, edino še nekaj čudno pokašljujem, danes smo spet že letali po LJ. ,

prej smo šli pa sosedovo dojenčico gledat, 1 mesec in pol staro, joj kolk sem že pozabilauser posted image

Akšurh, vedno je tu ista pesem ko se pojavi nova nosečka z drugim nickom. Še sama si začela s čisto prvim stavkom, ki si ga napisala: "se gremo skrivalnice?"
In smo se šle, pri skrivalnicah je namreč cilj, da se odkrije nekoga, ki je skrit. Ali mogoče ni tako? Ali pa samo jaz bjonda to tako razumem?
Če bi ti drugače začela s prvim postom, potem bi najbrž tudi me ostale bile tukaj malo bolj diskretne pri uganjevanju.
Pa vsaka ti privošči in želi lepo nosečnost in luštnega bejbija in veliko srečo, pa tudi, če ti ne pišemo na zs.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.10.2010, 22:42

clock-img

tims

pencil-img

3129

Čer,

mi smo pa dons končno brez vročine user posted image user posted image user posted image . Upam, da tako tudi ostane. Hvala punce, vsem, za pikapoke. Zlate steuser posted image user posted image

Metuljčica, fuuuuul lepe čeVlje in škornje si kupila za Anjo. Kok si pa dala zanje? Pa si kar brez nje šla v šoping? Pismu, jest pa čevljev še nobenmu nikoli nisem kupila sama... Aja, kaj pa če bi nabavla perilo? Pa mogoče lahko tud kakšno številkico večje. Se mi zdi, da to vedno prav pride. Al pa kakšne žametne hlače namesto trenirk. Znajo bit tud udobne, pa še tople so. Kar se pa kombinezona tiče al pa dvodelnega kmpleta.... Jaz sem za dvodelni komplet. Bundico lahko oblečeš tudi ko ni snega, bolj prakrično za slečt pri lulanju...

Zimska za dober, dober šopinguser posted image . Sploh otroške stvari si pocen dobila.

Big brother - jest ga pa bolj tko tko spremljam. Jest ponavad na sredini začnem gledat, k jih gre že polovica venuser posted image

Ringarajka, držim pesti da se ne bo tudi I nalezla od T. Ja, pa se čist strinjam, da sta bruhanje in driskamje majbolj grozna zadeva. Men se otroc takrat še tolk bolj smilijouser posted image  

Za vse pa user posted image . Pa še kakšno user posted image pošiljam preventivnouser posted image

Akšurh, tudi jaz sem mislila tako kot Glu: če se gremo skrivalnice, potem pač poskušamo odkrit kdo je. Si pa ne znam predstavljat, da ti katerakoli od nas ne bi želela lepe nosečnosti in zdravega bejbija in da čestitke ne bi bile iskreneuser posted image

Neboglasnica, če boš še kdaj nosečka, a ti bom lahko delala družbo u Damajantyju?user posted image

Nč, grem počas v pojstlo.

Lahko noč vsem.

clock-img

16.10.2010, 23:20

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Urejam disk, v parih mesecih sem uspela zafilat 200 giga... ??user posted image

huh, zakaj mi je to nekam znano? :)

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

16.10.2010, 23:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.10.2010, 09:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.10.2010, 10:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.10.2010, 10:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.10.2010, 14:14

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Ojla,

danes ste pa sila skromne s pisanjem ... je dež kriv? Jaz sem dopoldne spala, sta me fanta pustila, ker sem zabluzila pozno v noč, z branjem namreč user posted image

Mož je malemu čisto zbrkal ritem ... sem kr mal jezna ... bo že bolje.

Namesto zajtrka, ki sem ga danes priskočila, pa nekaj za po kosilu

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

17.10.2010, 14:40

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

dež - bljak

downloadam backa Jona, našega novega ljubljenčka

mala spi

moj rihta eno reč v garaži

jaz sem popedenala bajto, kosilo smo pojedli že ob 12-ih, popoldne bo prekmurska gibanica - thanks, babi

bo ustvarjalno - z malečko bova lepili nalepkice, limali koruzo, storžke itd, am looking forward to it

kako ste ostale?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

clock-img

17.10.2010, 14:42

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

kaj naredi make-up & sexy oblekica:

KLIK

KLIK

wonders & miracles, oh yeahuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

clock-img

17.10.2010, 15:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.10.2010, 15:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.10.2010, 17:01

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Sem pa začela uporabljat nankino tehniko z odvzemom dude. user posted image naš ima namreč dve že nekaj časa in dve nujno potrebuje. Če mu ena pade pod posteljo, pride k nama povedat, da on rabi še eno dudo..user posted image

dj mi tole obrazloži... naš rabi včasih tut po 4 user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.10.2010, 18:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.10.2010, 18:30

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

iiii, pridem nazaj in imamo eno lepo nosečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  how nice!!! pa glih 3 leta bo razlike user posted image user posted image user posted image  

draga moja nosečka - rada te imam!!!! močno držim pesti, da bo vse ok in brez težav!!!!

mah - iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image

clock-img

17.10.2010, 18:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.10.2010, 18:53

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

iiii, pridem nazaj in imamo eno lepo nosečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  how nice!!! pa glih 3 leta bo razlike user posted image user posted image user posted image  

draga moja nosečka - rada te imam!!!! močno držim pesti, da bo vse ok in brez težav!!!!

mah - iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image

kua je inčka, kua je hecn user posted image  fajn je, da jz nism user posted image  

hehe! ja zaka pa ne??? user posted image

clock-img

17.10.2010, 19:11

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

A JE TO SPLOH ŠE NORMALNO????? Cel dan nič spat, ne pa ne spat, poleg tega je nazadnje lulal ob 11.00 uri, piti noče, samo mleko bi. Je normalno, živahen preveč... Grrr, mulc.

clock-img

17.10.2010, 19:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem