IZVIRNO SPOROČILO: Almera
Tims - ne, ne rabiš premikov delat - bom šla potem res z Borom probat, tako da potem mi je pa Šiška ali Rudnik bolj priročen. Hvala za pomoč, zlata si
Jaz tudi ko vidim kakega dedka z vnučkom vidim, najbolj mojega očeta pogrešam.
Malenkost

. Ni kej, je treba strankam ustrešt

.
Ja, jest tud očita pogrešam. Najhuj mi je, ko gremo svečke na grob prižgat in potem Timu razlagam, kakšen je bil dedi, kaj bi lahko z njim delal.... Se spomnim, da mu je enkrat pri spomeniku pustil bonbončke in pol svojega sokca. Mišek mali
Hm, je kar nekaj razlogov, zakaj nisva Nine že prej dala v sobo... Najprej je bilo to, da Tim ni zbujal zjutraj Nine, ko sta šla z mojim od doma. Potem je imela Nina eno obdobje, ko se je zbujala ponoči, pa nisem hotla, da bi bil Tim nenaspan. Sicer nisem bila prepričana, a bi ga to zbujalo al ne, pa nisem hotla reskirat. Potem je bilo to, da sva kr nekaj časa kupovala ograjco. No, in zdaj je še vedno nisva kupila, ampak sva iz te male odstranila stranico in iz tega naredila ograjco

. Je moj naredil ene kaveljčke gor, da se lahko zahakla na pojstlo in stvar rešena. Ampak to je trajal do prejšnje nedelje. Mi je pa zdaj žal, da se nisva za selitev že prej odločila

.
Cuba libre, upam, da se boš kmalu pozdravila

in super za malega da je zdrav

. To je pa med temi virusi, ki razhajajo, lepo brat
Telovadba je za mano

. Prijetno utrujena. Mi je fino, ko drug dan čutim vse mišice in po tem vem,da sem vaje delala pravilno. Smo zadnje čase, ko tako dežuje kar veliko doma, tko da se potem pa na tak način razgibam