Evo mene iz kina, insomnia dela svoje in sem spet tu
Bavca in Nikca pikica JE BOJSE JE BOJSE ZA TEEEEEEEEEEEEEEEEEE (tak bi zapela Lia

)
Mi smo skoz na nekih roj. dnevih in mi je rekla Lia danes: mami, Lia tudi toltico mela. Pa sem rekla, da jo je imela in da jo bo mela naslednje leto spet. In sem ji šla slike kazat in je bila navdusena, mami, plijatli in troci, veliko! Ja, 51 ljudi je res veliko
No, pa sva zalutali na slike od lanskega moraj, ko jo jaz držim v naročju. Lia, kdo je na sliki? Mamica in jenček

Lia, to si ti, ko si bila dojenček, ona pa: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Faca. Punce, kam gre čas, to je noro. Danes, ko sva se vozili v mesto, se je z mano tak odraslo pogovarjala, da me je kar stisnilo. Kot da bi zadaj neka prijateljica sedela. Je rekla, da bo ona šla tudi v šolo, pa sem ji rekla, da gre prej v vrtec, ker tja hodijo mali otroci, v šolo pa večji. Pa je rekla: ajaaa
Persida sej meni je tut malo kriza, ko se spomnim kakšne bodo noči, pa še Lia jih ne prespi vedno... ampak meni zadnji vlak vozi, vedno sem si želela vsaj dva in pravijo, da je to najtežja ampak najlepša razlika za imet drugega otroka. Da vam bom pa jamrala tu gor, pa vam je tak jasno, ne?

In ja, full se veselim novega škratka, ki mi bo dal vetra!
M. Čebelica kaj ni objavilo, da si

???
Eh, samo za v posteljo sem še, ne?

Nočko!