IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Tulipan? Kako si?
Dober dan!
Verjetno sprašuješ, če sem še tu

ja, ja, ja
Sicer pa sem saj se še spomniš kak (al si tolko prej rodila, se ne spomnim kdaj si imela rok), v glavnem muka mi jeeeeeeeeeeee...
ŠE 3 DNI DO ROKA!
Uh, si se pa res načagala, ne vem kdaj sem bila nazadnje na dveh čagah zaporedoma.

Mi pa jo imamo 30.12. tak da avtomatsko odpadem, ker takrat pa že mislim cartat svoj novi zaklad.
Super za Valentina, ta teden pa je otoplitev napovedana, tak da ne bo straha za ven hodit! Sicer pa v vrtcu tudi hodijo ven, ne?
O taščah in njihovih komentarjih pa mi ne govori... smo bili v soboto na enem praznovanju, pa je moja tašča izjavila svojim 2 svakinjam (ki sta super tašči), da ona noče bit tašča v pomenu te besede in se full nazaj drži!!!! No, ker mene najbolj moti to, da je ena velika glumica. Jaz pravim, da NOBEN človek ne more bit VEDNO nasmejan in dobre volje-to me moti pri njej, ker vedno daje tak videz. In sta ji potem njeni svakinji kar rekli: potem pa nisi iskrena do L. in glumiš.
Tasa nič kaj nisem še šla...

mogoče danes... lunica me je gledala ponoči, danes je polna, lajala bom v njo, bomo vidli kaj bo prinesla.