writing-img

RE: Marčevke 2009 - 2.del

clock-img

13.01.2011, 09:27

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

No zdej je pa objavlo. Včeri sem mela hude probleme z objavljanjem malo daljših postov. user posted image

Pa še dobro jutro vam zaželim. user posted image
Jaz sem boljše tak da grem popoldan delat.

clock-img

13.01.2011, 09:57

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Najaa- super, da si bolje.

Vrtec: kaj tisti, ki imamo otroka že v vrtcu moramo tudi oddati novo vlogo?

clock-img

13.01.2011, 11:08

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

KOKICA NE!!! Tisti, ki ga imamo že v vrtcu je to to. Jaz bi rada Niko prestavila iz enega vrtca v drugega, zato moram dat vlogo. Za Tijo, ki je že "stacionirana" kjer želimo da je, pa ni treba.

A lahk verjamete? Driska popustila, zdej me pa prehlad lovi. Pa sej to ni res... user posted image

clock-img

13.01.2011, 11:09

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Najaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2011, 11:11

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz pa sploh ne štekam, kaj mislite s temi vlogami za vrtec. user posted image Sej vlogo lahko daš kadarkoli, za novo šolsko leto se pa štejejo vse oddane do marca. Ravno danes sem bila pri vodji v Tijinem vrtcu, ker bi rada Niko prestavila tja. In je rekla, da februarja bodo za oddat vloge, če hočeš otroka premestit iz ene enote v drugo, ampak ok to je nekaj drugega. Vse ostalo se pa oddaja do konca marca. In ker je Nika v drugem vrtcu, gremo od začetka. oddat moram vlogo in pol čakat, če bo sprejeta. Ma sej konec koncev se sploh ne pritožujem, ker sem vesela, da imamo sploh vrtec. Sam bi pa bilo fajn, če bi bili v istem, predvsem zarad jutranjega norenja sem in tja.

mačka, tak je verjetno v Lj. porihtano.
V Mb. imaš točen datum od kdaj do kdaj in e takrat zamudiš, te ne obravnavajo. Vsaj v tem vrtcu ne, ko hočem jaz Lijo prepisat.
user posted image

clock-img

13.01.2011, 11:12

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Jaz sem boljše tak da grem popoldan delat.

user posted image user posted image user posted image
super, sam da si se porihtala.

clock-img

13.01.2011, 11:12

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

A lahk verjamete? Driska popustila, zdej me pa prehlad lovi. Pa sej to ni res... user posted image

clock-img

13.01.2011, 11:15

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Pa dober dan.
Lija v Lenartu, smo jo malo dali na odmaranje, da še tam kaj pobruha user posted image pa da je mama čist na easy v petek user posted image ko ve da je otrok v najboljših rokah user posted image .

Kokica nisem našla nič kaj, ker je tak hitro tema da joj in nismo dalje prišli kot samo k enemu.

Tulipanček če ti bo zneslo le pridi. Ti pošljem sms kjer se bomo ustalile user posted image Zlata lisica pa tud az upam, da bo, ker te bo spet vsaj Mb. malo zaživel user posted image

clock-img

13.01.2011, 12:13

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz pa sploh ne štekam, kaj mislite s temi vlogami za vrtec. user posted image Sej vlogo lahko daš kadarkoli, za novo šolsko leto se pa štejejo vse oddane do marca. Ravno danes sem bila pri vodji v Tijinem vrtcu, ker bi rada Niko prestavila tja. In je rekla, da februarja bodo za oddat vloge, če hočeš otroka premestit iz ene enote v drugo, ampak ok to je nekaj drugega. Vse ostalo se pa oddaja do konca marca. In ker je Nika v drugem vrtcu, gremo od začetka. oddat moram vlogo in pol čakat, če bo sprejeta. Ma sej konec koncev se sploh ne pritožujem, ker sem vesela, da imamo sploh vrtec. Sam bi pa bilo fajn, če bi bili v istem, predvsem zarad jutranjega norenja sem in tja.

mačka, tak je verjetno v Lj. porihtano.
V Mb. imaš točen datum od kdaj do kdaj in e takrat zamudiš, te ne obravnavajo. Vsaj v tem vrtcu ne, ko hočem jaz Lijo prepisat.
user posted image

A če oddaš recimo oktobra vlogo, je ne obravnavajo za sept nasl. leto?
Ti bi tudi Lijo dala v drug vrtec? Ma kako bedno, da je treba dat spet vlogo. Če je enkrat v vrtcu, bi lahko imela veliko prednost, a ni tako?

clock-img

13.01.2011, 12:34

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Naja, v tem vrtcu tu pr nam obravnavajo samo vloge dane v tistem asu ko je za to namenjej.
Te zna še odslovit, če prideš v roku, npr. 1 dan. Ker jo je strah da bo vlogo zgubila. Lani sem mislila da bom popizdla, ko me je odslovila, da naj pridem malo pred koncem da nebo vloge kam založla? WTF?? user posted image

clock-img

13.01.2011, 13:06

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

KOKICA NE!!! Tisti, ki ga imamo že v vrtcu je to to. Jaz bi rada Niko prestavila iz enega vrtca v drugega, zato moram dat vlogo. Za Tijo, ki je že "stacionirana" kjer želimo da je, pa ni treba.

HVALA!!!! Ker ste se toliko o tem pogovarjale, da res več nisem vedela kak in kako....Torej ne delam NIČ! Kak fajn!

clock-img

13.01.2011, 13:07

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2011, 14:40

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Naja, v tem vrtcu tu pr nam obravnavajo samo vloge dane v tistem asu ko je za to namenjej.
Te zna še odslovit, če prideš v roku, npr. 1 dan. Ker jo je strah da bo vlogo zgubila. Lani sem mislila da bom popizdla, ko me je odslovila, da naj pridem malo pred koncem da nebo vloge kam založla? WTF?? user posted image

O šit no, kaj so tak nesposobni, da ene vloge ne morejo spravit v mapo? user posted image No, pri nas lahko oddaš kadarkoli. Mi je še rekla vodja danes, da škoda, ker nisem prej oddala, ker bi imela Nika pol še večjo prednost. Ma sej, tud če ne dobimo. Sem vesela, da vrtec sploh imamo. Sam zarad logistike bi mi bilo fajn.

clock-img

13.01.2011, 14:48

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

No comment!

clock-img

13.01.2011, 14:48

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

O šit no, kaj so tak nesposobni, da ene vloge ne morejo spravit v mapo? user posted image No, pri nas lahko oddaš kadarkoli. Mi je še rekla vodja danes, da škoda, ker nisem prej oddala, ker bi imela Nika pol še večjo prednost. Ma sej, tud če ne dobimo. Sem vesela, da vrtec sploh imamo. Sam zarad logistike bi mi bilo fajn.

Te čisto razumem.

clock-img

13.01.2011, 20:31

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Sam zarad logistike bi mi bilo fajn.

tak kot pr meni. user posted image

clock-img

13.01.2011, 20:40

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

tasica, pozitivno in verjet, da bo sept. vrtec naš! user posted image user posted image user posted image

In kako ste babike? Moj je šel delat, punci spita, jaz pa... tuki visim. user posted image

clock-img

13.01.2011, 21:05

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Helo Najaa.

Jaz ok bavca danes šla prej spat tak,da sem superuser posted image .
Po novem je ,pa to ,da ko grem v službo ,če sta pokonci jokata kot pri norcihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ko pridem domov moram takoj oba v roke vzet ,ker drugač je spet jokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .V glavnem ko pridem domov se me tako razveselita,da ni za opisat.V glavnem resno se zavedata ,da mamice niuser posted image .
Jutri imam zobošintara ,pol peljem Tomaža k zdravniku ,ker ga voda peče,pol služba ,zvečer ,pa babji čvek.Tak,da pester dan bo jutri.

clock-img

13.01.2011, 21:27

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image user posted image user posted image za Maža user posted image

Najaa jaz sem tud tu user posted image Sem pa vredi, kako pa ti?

clock-img

13.01.2011, 21:35

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

taši si že kaj boljše?

clock-img

13.01.2011, 21:41

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

O Tomaž, vse pikapoke naj poletijo v tvojo smer. user posted image user posted image user posted image

tasa kako zdravje?
Jaz sem dobro, trkam. Sem misla, da me bo še kaka viroza dol vrgla, pa sem spila vitaminčke, aspirinčke, čajčke... in evo, blistam ko nova. user posted image

clock-img

13.01.2011, 21:42

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

taši si že kaj boljše?

sem, hvala.
Sem pojedla Linex da se je vse skup umirilo.
Aja, HVALA TI ZA DANES!! Saj ko sem se vse že zmenla, me je klicala Sara user posted image

Jaz pa sem danes Liji kupla te teniske:
user posted image
pa Persida, tiste oranžne sem tud v živo videla user posted image Lepi so, samo toti so bli lepši :) user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 13.1.2011 21:43:21 >

clock-img

13.01.2011, 21:42

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

in evo, blistam ko nova. user posted image

clock-img

13.01.2011, 21:44

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

tasica, pozitivno in verjet, da bo sept. vrtec naš! user posted image user posted image user posted image

In kako ste babike? Moj je šel delat, punci spita, jaz pa... tuki visim. user posted image

Čer! Pri meni je podobno. Za službo sem zrihtala, otrok spi, ata pa ima nočne meritve hrupa.user posted image

Pa ve?

clock-img

13.01.2011, 21:46

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

taši si že kaj boljše?

sem, hvala.
Sem pojedla Linex da se je vse skup umirilo.
Aja, HVALA TI ZA DANES!! Saj ko sem se vse že zmenla, me je klicala Sara user posted image

Jaz pa sem danes Liji kupla te teniske:
user posted image
pa Persida, tiste oranžne sem tud v živo videla user posted image Lepi so, samo toti so bli lepši :) user posted image

Kako so lepi!!!! Kje si kupovala? Oranžni? Mene bi tudi zanimali? KJE TOREJ?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem