IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12
Jaz sem dala Lii tudi bundico, pa tašči sem naročila, naj jo oblači po občutku. Ker je tašča iz Ruš in je tam par stopinj manj, naj jo kar ima. Ampak tašča itak vedno pretirava z oblačili, tak da jo moram non-stop opozarjat, ker ji daje žabe gor, in jo doma pusti isto oblečeno!
Ko ji jaz dam žabe, ji jih doma slečem ali pa ji slečem trenerko/hlače, kar pač ima in je v žabah.
Jaz enako delam...moja tašča pa kot tvoja...
Mene moti predvsem zato, ker moj dragi - torej njen sin

, nima nobenega občutka za temperaturo, včasih stoji pred odprtim oknom, ko mi zmrzujemo, ko pa je nam vroče, pa se oblači in pokriva - včasih gre spat v zgornjem delu trenerke!!!!

In nekak sem si v glavi naredila predstavo, da je ona kriva za to (sej mogoče ni, ampak je pač tašča

) in znorim, ko vidim kak je Lio oblekla! Pa kapo!!! Kaj bo pa pozimi nosila, če ji zdaj neko volno gor nabija??? Pa oni vsi doma hodijo preveč oblečeni za moj okus... pa če je imel kdo vročino, še 3 dni za tem ne sme ven

No, jaz nisem iz takega testa, pa sem RES redko bolana (trkam!!!), pa še večino prebolim na nogah, ko me njegova familija vidi bolano, se samo križajo, da bi morala pokrita ležat z antibiotiki, kilo limon, medu in čaja...
Sem se malo razpričala