writing-img

RE: Marčevke 2009 - 2.del

clock-img

28.10.2010, 20:05

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dober večer!user posted image

Je katera tu?

LAČNAAAAA!!!!

Jaz pa ne, ker mi eni kluči apetit jemljejo user posted image

clock-img

28.10.2010, 20:05

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

PRVAAAA user posted image  user posted image

clock-img

28.10.2010, 20:06

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Maruša ima novo foro: ko greva po stopnicah, ponavadi jaz stopnice na glas štejem in ji je ful smešno... ampak mislim da jih bo od danes naprej kar Maruša štela: an, da, di (prevod: ena, dva, tri) user posted image user posted image user posted image user posted image saj stopnic je več, ampak še ni osvojila vseh številkuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Lija tudi šteje, sem jo stalno morala pod pretvezo v lift dobit in ker imamo novega, sma stalno lučke štele.
In včeraj ko sva se peljali v Grosuplje, je štela lučke v predorih user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.10.2010, 20:10

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Maruša ima novo foro: ko greva po stopnicah, ponavadi jaz stopnice na glas štejem in ji je ful smešno... ampak mislim da jih bo od danes naprej kar Maruša štela: an, da, di (prevod: ena, dva, tri) user posted image user posted image user posted image user posted image saj stopnic je več, ampak še ni osvojila vseh številkuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lija tudi šteje, sem jo stalno morala pod pretvezo v lift dobit in ker imamo novega, sma stalno lučke štele.
In včeraj ko sva se peljali v Grosuplje, je štela lučke v predorih user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image face so ta prave ti naši malčki user posted image

clock-img

28.10.2010, 20:20

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Itak.
Kak si kaj ti trezika?

clock-img

28.10.2010, 21:12

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK

OOOOOOOO MOJE MARČEVKE 2009!!!!

Že leto in pol se nismo nič brale in čvekale. Vidim, da uspešno čvekate še naprej o naših mulčkih user posted image user posted image
Sej vem da se me ne spomnite.

Rodila sem 31.03.2009 ob 17.44 uri fantka po imenu MAJ!!!
In sem fulllll vesela, da ste še vedno na kupu in bom lahko z vami počvekala o naših malčkih user posted image user posted image user posted image

dobrodošla...ampak jaz se te po pravici povedano res ne spomnim user posted image

jaz se e sicer samo po nicku, vem da nisi kaj dost nikoli pisla. A se motim?
Sicer pa kako si, kaj je novega? Kako je Maj?

clock-img

28.10.2010, 21:13

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Hahahaah, persida, dobro si napisala, sem pozabila komentirat: tudi mene zanima reakcija od felixinega moža!!!user posted image

pa mene tudi user posted image
Feišaaaa

clock-img

28.10.2010, 21:15

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dan.
Še jaz moj piskerček pristavim.
Prosim naju s tašo ne vabit na obiske ,ker se same vabivauser posted image user posted image user posted image  z vsemi svojimi priveskiuser posted image .

Ok zaj ,pa eno zares malo se nama je utrgalo in ,ker sva hotele videt našo felix sva ga vrezale v tiste zakotne kraje.Brez navigacije,malo poklicale ,malo povprašale ,pa je šlouser posted image .Otroci potrpežljivi no na koncu je Anžetu bilo dovolj,kasneje ugotovila,da je bila hrana razloguser posted image  ,domov,pa itak mojadva takoj zakumirala.Z Lijo sem se ,pa skor do mb-ja mogla pogovarjatuser posted image .V glavnem lepo doživeto.
S prva sem si že delala plane kako bom otroka dol vlekla z modernega pohištva na koncu hb obvladljiva ,beri so bili še večji akterjiuser posted image .Nas so bolj zanimali zamaški na ceveh,felix upam,da si jih vse našlauser posted image .
Zanimivo je gledat te naše marčevčke kako so že veliki.
felix upam,da si Jure hitro opomore od včerajšnjega šokauser posted image ,bogi otrokuser posted image .Pa se opravičujem za bilo kakšno packo ,res ni bilo več časa,bom si babico angažirala ,pa pridema pucat s tašouser posted image ,ok.
V glavnem marčevke tak se dela ,ste vidle ne. yanii in najaai pa hvala za diskretnost in dobro družbo.

To,da povem kakšno besedo manj od vas ko moram gledat z štirimi očmi in jih sukat v vse zorne kote ,pa mislim,da vse razumete.Bo še prišo čas ,ko bodo mamice mirno sedele na sedežni in srkale svojo pijačouser posted image ,Persida ,pa govorila ko navitauser posted image .
Na koncu samo ,čeprav je vse skupaj prehitro minilo je ,pa bilo vredno vsake sekunde.Hvala vam,da vam lahko potrkamo na vrata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja to me še zanima?felix  kaj je bilo prvo vprašanje tvojga moža? user posted image  Kaj ga je skrbelo,omare,sedežna ,stene ,če sta vidva cela?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

podpis, Ana z pucanjem pa se je Persida samo hecala. Tak nena še drugič do tebe vtrofima user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.10.2010, 21:18

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Itak.
Kak si kaj ti trezika?

kar gre...hvala na vprašanju....user posted image

sem bla danes po dolgem času spet pridna in sem šla tečt...je prav neverjetno pasalouser posted image

clock-img

28.10.2010, 21:48

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

To,pa moram delit z vami.

Medtem ko je Tomaž spal v svoji postelji jaz ,pa počivala z zaprtimi očmi na sedežni je Anže zlagal čevlje ,evo dokaz.
Očitno me je zmes zmanjkalo, ker ko sem vidla čevlje tak v vrsto postavljene sem začela po kljukah prijemat ,če nam je kdo noter prišo user posted image user posted image user posted image .Pa še rečte ,da moj otrok ni pravi asuser posted image .

user posted image

clock-img

28.10.2010, 21:57

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

sem bla danes po dolgem času spet pridna in sem šla tečt...je prav neverjetno pasalouser posted image

user posted image user posted image user posted image jaz sem zadnjič malo laufala pa je tud pasal, samo kaj ko je tak mrzlo...brrr in mi ni user posted image

clock-img

28.10.2010, 21:57

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Medtem ko je Tomaž spal v svoji postelji jaz ,pa počivala z zaprtimi očmi na sedežni je Anže zlagal čevlje ,evo dokaz.
Očitno me je zmes zmanjkalo, ker ko sem vidla čevlje tak v vrsto postavljene sem začela po kljukah prijemat ,če nam je kdo noter prišo user posted image user posted image user posted image .Pa še rečte ,da moj otrok ni pravi asuser posted image .

user posted image

clock-img

28.10.2010, 22:00

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Lia pa reče: mami, ati, loko (roko) en, dva, tli, ko hoče, da jo za roke primeva in dvigneva, da skoči!user posted image

clock-img

28.10.2010, 22:01

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK

OOOOOOOO MOJE MARČEVKE 2009!!!!

Že leto in pol se nismo nič brale in čvekale. Vidim, da uspešno čvekate še naprej o naših mulčkih user posted image user posted image
Sej vem da se me ne spomnite.

Rodila sem 31.03.2009 ob 17.44 uri fantka po imenu MAJ!!!
In sem fulllll vesela, da ste še vedno na kupu in bom lahko z vami počvekala o naših malčkih user posted image user posted image user posted image

dobrodošla...ampak jaz se te po pravici povedano res ne spomnim user posted image

jaz se e sicer samo po nicku, vem da nisi kaj dost nikoli pisla. A se motim?
Sicer pa kako si, kaj je novega? Kako je Maj?

Tudi jaz se spomnim nicka, sam sem bila sama premalo gor, da bi vedela!user posted image

clock-img

28.10.2010, 22:02

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

user posted image

Faca! Muca copatarica nima dela pri vas!user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.10.2010, 22:04

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Itak.
Kak si kaj ti trezika?

Ko sem bila še v formi (beri: brez Lieuser posted image ), sem tekla male maratone na 10km in seveda sem morala trenirat. No, meni je tek tak prišel v kri, da so me noge same nesle do tenisk, če nisem šla tečt v roku treh dni. To zdaj full pogrešam.user posted image

clock-img

28.10.2010, 22:06

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Kokica je zaspala od lakote!user posted image

clock-img

28.10.2010, 22:14

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

laufanje ,štemanje ,pa plezanje po drogu so edini športi ,ki so mi vedno smrdeli.
Sem živela za šport sploh smučanje,odbojka, košarka, pa nogomet -dečke faulirala ko pri norcahuser posted image ,tenis, neko laufanje ko se nič ne dogaja je user posted image user posted image . Vem,pa ,da kg ne bi blo ,če bi to blo rednouser posted image .Ampak za mene mora bit zraven žoga ,da se sploh spustim v tek user posted image .Samo zadnje čase se še temu izogibam ,ker me joški gor treskajo pa mi gre na živceuser posted image .

clock-img

28.10.2010, 22:19

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kokica je zaspala od lakote!user posted image

clock-img

28.10.2010, 22:19

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

SRCCEK ,samo ne bo dovolj ,če rečeš halo potem,pa te spet dve leti ne bouser posted image

clock-img

28.10.2010, 22:20

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

.Samo zadnje čase se še temu izogibam ,ker me joški gor treskajo pa mi gre na živceuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image
pa daj ti si opica jedna. Kak se smejim ko norka

clock-img

28.10.2010, 22:26

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

tasa - pogledala ruzak ,žepe od bundice in jih NIIIIIIIII
Ko pride oča še enkrat obrnem avto ,če glih ne vem ki jih naj  iščem.Ok še bom haubo odprlauser posted image

clock-img

28.10.2010, 22:28

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Samo res tebe človek mora met raduser posted image user posted image user posted image
Nikol dolgcajtuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.10.2010, 22:29

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

tulipan- zdaj ti moram povedat ,da tiste tvoje slike sem jaz samo od daleč malo obrise vidla tak,da drugič boš mi ti listala ob kavi,da bom te jaz tudi vidla kak si se naštelavalauser posted image

clock-img

28.10.2010, 22:30

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

tasa - nisi ti nekaj fotkala včeri?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem