writing-img

RE: Junijke 2011

clock-img

05.03.2011, 17:43

clock-img

rado_vednica_

pencil-img

66

IZVIRNO SPOROČILO: onur

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

imate prvega junijčka ki je postal marčevski 2011

Ne vem,ce ze na RR vete,da se nam je danes 4.3.rodil Jure,tezek 1kg in velik 36cm.zaenkrat je stabilen in je na EINT.Jaz sem tudi vredu.
KATJA

ISKRENE ČSETITKE PA VELIKO ZDRAVJA

Je to naša K_a_t_j_a iz seznama in je iz Slovenskih Konjic?

Čestitke tudi z moje strani! user posted image user posted image

jaaaaappppppppppp točno tako

Čestitke še z naše strani in veliko zdravja ter držimo pesti, da bo vse ok.

čestitke tudi iz moje strani...največ zdravja!!!

clock-img

05.03.2011, 18:14

clock-img

strelka87

pencil-img

121

punce imam eno vprašanje. ka bi ve rekle ka bi to blo? naprimer js med sedenjem na trdih površinah npr. u banji med tuširanjem ali kakim trdim stolu občutm tk k eno bunkico ubistvu ne bunkico kot da mam neki med vagino in zadnično odprtino neki me mot neki ni tk k je blo. to sm opazla že prej npr. po spolnem odnosu (pred nosečnostjo) ko sm se šla tuširat kot da mam neko mišico nabreklo al neki tajga...sicer nč ne boli je pa moteče...sem pa tut zaprta mogoče mi mišica kej nagaja ko pritiskam k norc da gre kej vn? :) ka bi ve rekle ka bi to blo? ma kera podobno... vem da sm zakomplicirala sam nezanam opisat drug.

clock-img

05.03.2011, 18:35

clock-img

_sonček

pencil-img

229

ijeeeejjj pa ga imamo, prvega fantka, ČESTITKE KATJA ZA MALEGA JURETA in tudi jaz upam, da bo vse ok!! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil _sonček -- 5.3.2011 18:36:07 >

clock-img

05.03.2011, 18:38

clock-img

Pety17

pencil-img

102

Katja cestitke!!!!!
Upam, da bo z malckom vse ok, sevda tudi s tabo. Stiskam pestke,....

Ko sva mami in oci zagledala plusek, sva bila presrecna, sedaj te budno cuvava in komaj cakava, da te vidiva.....pikica najina mala, ti si najina sreca.Vsak dan sva vate bolj zaljubljena.

http://lilypie.com/Pregnancy_code.php

clock-img

05.03.2011, 18:38

clock-img

_sonček

pencil-img

229

strelka87 mogoče pa so hemeroidi?? Ne vem, samo ugibam...drugače pa najboljše, da to omeniš G na pregledu.

clock-img

05.03.2011, 18:47

clock-img

strelka87

pencil-img

121

tut js sm poštudirala na to sam baje da hemeroidi je sveža kri u blatu al pa na papirju. to je pa ubistvu kot neka mišica razlagam si zato tk ker učasih ko sma mela spolne odnose in se ti pol mišece nevem ka pč delajo po ogazmu je blo isto no če sm se šla tuširat. čudn je no... k hemeroidi se baje neko črevo okrok obrne js pa k gledam u ogledalo ni videt nč neobičajnga...

clock-img

05.03.2011, 19:11

clock-img

ava_sa

pencil-img

115

Čestitke Katja!!! Malemu Juretu, pa dobrodošlica čeprav toliko prezgodaj! Naj se vse dobro izteče!

clock-img

05.03.2011, 19:17

clock-img

ava_sa

pencil-img

115

IZVIRNO SPOROČILO: strelka87

tut js sm poštudirala na to sam baje da hemeroidi je sveža kri u blatu al pa na papirju. to je pa ubistvu kot neka mišica razlagam si zato tk ker učasih ko sma mela spolne odnose in se ti pol mišece nevem ka pč delajo po ogazmu je blo isto no če sm se šla tuširat. čudn je no... k hemeroidi se baje neko črevo okrok obrne js pa k gledam u ogledalo ni videt nč neobičajnga...

ti hemeroidi so čudna stvar. jaz jih mam kakšen teden in je tud občutek, kot bi imela neko bunkico, tudi vidi se, krvavela pa še nisem. to se menda zgodi če se malo bolj napenjaš. so pa lahko notranji in zunanji. kakorkoli, boljše je da ginekologa vprašaš, če nisi sigurna.

clock-img

05.03.2011, 19:38

clock-img

_sonček

pencil-img

229

hmmm potem pa ne vem...res bo najboljše, da vprašaš G, boš najbolj vedela...

clock-img

05.03.2011, 20:01

clock-img

jaz5

pencil-img

98

Juretu želim vse najboljše, mamici in očku pa iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image .

clock-img

05.03.2011, 20:08

clock-img

mayalottie

pencil-img

361

strelka, verjetno so hemeroidi. Kaj drugega ne vem..? Jaz sem imela enkrat nekaj podobnega, pa nism nič krvavela...Potem je pa kmalu samo od sebe izginilo...zelo kmalu.

clock-img

05.03.2011, 20:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.03.2011, 20:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.03.2011, 21:48

clock-img

sobrate

pencil-img

124

K_a_t_j_a čestitke!Upam da ne boste dolgo na EINT in da se boste čimprej crkljali v domačem okolju. Jurčku pa pošiljam user posted image user posted image user posted image -

clock-img

06.03.2011, 09:48

clock-img

andreja310

pencil-img

38

Iiii, čestitke Katja za Jurčka! Vse dobro! user posted image

clock-img

06.03.2011, 09:57

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Vidim, da ste že dobile novičko. Kaj več vam bo K_a_t_J_a sama povedala. Jure je stabilen, ona pa gre jutri že domov. user posted image

clock-img

06.03.2011, 10:20

clock-img

strelka87

pencil-img

121

kako to da je prišlo do prezgodnjega poroda?

clock-img

06.03.2011, 10:25

clock-img

zupica

pencil-img

31

bravo, mamica!user posted image iskrene čestitke, da bo Jure lepo dihal, se še bolje redil in da bo kmalu pri mamici in atiju doma!

clock-img

06.03.2011, 10:47

clock-img

delfinka2211

pencil-img

189

Katja čestitam...predvsem pa želim družinici čim več cartanja in uživanja

clock-img

06.03.2011, 11:49

clock-img

andreja310

pencil-img

38

Punce, prosim za pomoč! Ena je pisala o kremi/olju/maslu, s katerim je odpravila tudi stare strije. Pregledala sem prvih 60 strani, pa nisem našla user posted image

Sem že našla, hvala!

< Sporočilo je popravil andreja310 -- 6.3.2011 12:02:49 >

clock-img

06.03.2011, 11:54

clock-img

ava_sa

pencil-img

115

IZVIRNO SPOROČILO: andreja310

Punce, prosim za pomoč! Ena je pisala o kremi/olju/maslu, s katerim je odpravila tudi stare strije. Pregledala sem prvih 60 strani, pa nisem našla user posted image

to bi bilo pa malo preveč za pričakovat, a ne? če res deluje, sem za!

clock-img

06.03.2011, 12:07

clock-img

andreja310

pencil-img

38

Citirem (ni iz tega foruma user posted image ): okoli 16 tedna (ne vem več  točno kdaj) pa z palmer's kremo za nosečnice proti strijam. Pridelala nisem nobene strije, zbledela pa so mi celo stare. Glede na to, da sem imela že stare in sem nagnjena k strijam,si skor upam trdit, da mi je ta krema pomagala.

Evo, lepim še link: klik

clock-img

06.03.2011, 14:22

clock-img

Ninchy

pencil-img

134

Katja čestitke za JURE-ta..user posted image .. pa da bosta zdrava....user posted image

clock-img

06.03.2011, 18:52

clock-img

Lineta

pencil-img

117

IZVIRNO SPOROČILO: andreja310

Sem že našla, hvala!

slučajno sm vidla tole...meni je tako pomagala krema od Vichy-a proti strijam (sicer na nogah, ne na trebuhu) - stare strije so mi skoraj popolnoma izginile, pa tudi novih ni več. Sm bila čisto navdušena user posted image

clock-img

06.03.2011, 19:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem