writing-img

RE: Junijke 2011

clock-img

23.10.2010, 17:48

clock-img

fluf

pencil-img

831

nati29 a ti ne na prvem pregledu vzamejo kri tud za tokso?

clock-img

23.10.2010, 20:54

clock-img

frutolino

pencil-img

67

Ja tanjusi! Maš prav! Ampak bila je zraven v lekarni ko sem kupovala test pa me je vprašala, kaj je to pa sem ji povedala po resnici! Sem ji pa tudi razložla, da se lahko zgodi, da ne bo plusek pa je razumela! Sem pa pe naredila test, ki je bil negativen vendar Muser posted image  pa še kar ni! V ponedeljek pokličem ginekologa in se naročim na pregled!

clock-img

23.10.2010, 21:14

clock-img

nati29

pencil-img

349

Meni je dala napotnico na drugem pregledu, potem sem mogla iti v laboratorij, tešča. Kri pa potem pošljejo v LJ. Kri za železo pa mi vzame kar sestra v ordinaciji.

clock-img

23.10.2010, 21:16

clock-img

nati29

pencil-img

349

Naslednji dan, ko sem dobila napotnico, sem pa šla dat kri za tokso. Tako da na pregledu ni treba biti tešča.

clock-img

23.10.2010, 22:23

clock-img

sobrate

pencil-img

124

Živjo punce!

A je vam tud tok slabo?Pri meni je je najhuje dopoldan,pa tud zdaj nism glioh najboljeuser posted image  Sam vse za naše bodoče zakladke.
Mene zvečer muči nespečnost, zjutraj sm pa kot da bi me tovornjak povoziluser posted image  Si ne predstavljam da bi morala še v slućbo hodit kako bi zdržala

clock-img

23.10.2010, 22:51

clock-img

kakteja39

pencil-img

36

Hey!

Nati ja, menda sta Utrogestan in Prometrium enaki zdravili. Tokrat mora ratat, čeprav je nek strah v ozadju vedno prisoten.

Glede user posted image nisem prepričana da se bova res celo nosečnost vzdržala, ampak zaradi tega strahu da bi slučajno bilo kaj narobe, trenutno res nebi mogla. Moj user posted image  pa enako. Bom poročala čez mesec dva kako in kaj user posted image

Lahko noč

clock-img

24.10.2010, 00:05

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

a tanjusi! Maš prav! Ampak bila je zraven v lekarni ko sem kupovala test pa me je vprašala, kaj je to pa sem ji povedala po resnici! Sem ji pa tudi razložla, da se lahko zgodi, da ne bo plusek pa je razumela! Sem pa pe naredila test, ki je bil negativen vendar M  pa še kar ni! V ponedeljek pokličem ginekologa in se naročim na pregled!

user posted image user posted image

user posted image user posted image saj te razumem ,,

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

24.10.2010, 13:12

clock-img

tanja1312

pencil-img

3

Pozdravljene junijke 2011!

Pridružuje in javlja se vam še ena junijka!!! Po mojem izračunu imam rok 3.6.2010 in še nimam nobene bebice.

Lep pozdrav vsem!!!

clock-img

25.10.2010, 06:00

clock-img

jaz5

pencil-img

98

Pozdravljeneuser posted image
Jaz sem še eno uro v službi potem pa domov spattttttttttttt. To noč mi je tako slabo. Sem bila tako lačna in mi je zadišala koruza in sem si ob 23.00 odprla pločevinko in je sploh nisem mogla jestuser posted image .  Sedaj mi je pa tako slabo. Ko pridem domov gre sigurno bruhat pa čeprav na silouser posted image .
Pa se mi je  zdelo, da je tale slabost ponehala pa vidim da je lahko še huje.
Imam doma sedaj ko so počitnice oba otroka in obe bratovi punčki so pri nas(7 in 5 let). Upam, da bojo se lepo v išini igrali vsaj do 11.30, da se mal naspim, ker danes sem pa res potrebna spanca. Že včeraj popoldne se mi se tako spalo.

clock-img

25.10.2010, 11:18

clock-img

zmajčika

pencil-img

33

ojlauser posted image
Po  parih dneh se še jaz mal javljam. Smo bli cel vikend zaposleniuser posted image user posted image smo mal okol lavfal. Tut jz dobim danes 2 punci na počitnice tko da ne bo nobenga mirauser posted image . Je pa fajn za tamalga ko skos kera okol njega pleše. Ta tedn bom bol mal pisala ker punce še ne vejo da sem ponovno noseča, pred njima pa ne morm pisat, ker sta zlo ferbčneuser posted image user posted image .
Tko da uživite in čim maj nosečniških nevšečnosti želim vsemuser posted image .
Aja mene zanima če je kera punca iz Sevnice pa ima tam ginek. Me zanima kakšna je ker sem se prestavla iz Celja. Hvalauser posted image user posted image

clock-img

25.10.2010, 11:48

clock-img

tanja1312

pencil-img

3

Pozdravljena Zmajčika!

Jaz sem iz Sevnice in imam tudi tu ginekologinjo in ti lahko rečem, da super ženska, vsaj iz mojih izkušenj.

Lp!

clock-img

25.10.2010, 12:26

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

Sam en tolk. da se mal javim. Mi tamali sedi na krilu.
Najprej dobrodošle nove user posted image ! Super, da se nas tako nabira. Bo fajn klepetat. user posted image
Jaz še vedno občutim slabost, če sem lačna. Tak čudn občutek, kot da bi imela luknjo v želodcu.user posted image Drugače so me pa mozoljčki napadali, zgledam kot neka pubertetnica.
Zdaj sma že bližnjim (staršem in sestram  ter najboljšim kolegicam) povedala za user posted image . So vsi zelo veseli.user posted image
Drugače pa se bom ta teden mogoče bolj malo javljala tukaj gor, ker ta teden finiširam z diplomsko in jo morem oddat do 4.1., da končno diplomiram. Pa sred novembra mi gre še Jan v vrtec, tako da naju čaka uvajanje.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 25.10.2010 12:28:26 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

clock-img

25.10.2010, 13:32

clock-img

sandry_ca

pencil-img

53

punce da se vam javim po dolgem času...nej vam samo sporočim, da sem imela na žalost spontani splav v 7. tednu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kot ogledalo; smeje se ti, če ga gledaš nasmejano.. <3

clock-img

25.10.2010, 13:45

clock-img

jaz5

pencil-img

98

sandry ca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2010, 13:46

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

IZVIRNO SPOROČILO: sandry_ca

punce da se vam javim po dolgem času...nej vam samo sporočim, da sem imela na žalost spontani splav v 7. tednu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti, da spet čimprej zagledaš user posted image .

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

clock-img

25.10.2010, 13:50

clock-img

sandry_ca

pencil-img

53

hvala user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2010, 13:55

clock-img

Anonimen

sandra,zal mi je!!!kaj se je zgodilo?kaj je bil vzrok za ss,si ze kaksnega imela?drzi se

clock-img

25.10.2010, 13:58

clock-img

sandry_ca

pencil-img

53

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

sandra,zal mi je!!!kaj se je zgodilo?kaj je bil vzrok za ss,si ze kaksnega imela?drzi se

ne..prvič sem bila noseča. zjutraj sem se zbudila, ker sem imela krče, nato sem šla na wc in opazila kri, takoj sem šla k G..ampak prepozno user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2010, 14:29

clock-img

tinca35

pencil-img

96

Ojla punce.
Jaz se poslavljam od vas, ker je današnji kvni test potrdil SS.
Lepo nosečnost vam želim.

clock-img

25.10.2010, 14:56

clock-img

N.M.

pencil-img

35

sandry_ca in tinca35  user posted image user posted image  Vem kako vama je, ker sem bila pred meseci na istem. Veliko sreče vama želim vnaprej.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil N.M. -- 25.10.2010 14:57:07 >

clock-img

25.10.2010, 16:56

clock-img

Pety17

pencil-img

102

sandry_ca in tinca 35,......zelo mi je zal za vajini novici. to je nekaj najhujsega,...obema posiljam en velik user posted image in ogromno pozitivne energije za naprej in eno user posted image .ter da cimprej zagledata spet user posted image user posted image .

Ko sva mami in oci zagledala plusek, sva bila presrecna, sedaj te budno cuvava in komaj cakava, da te vidiva.....pikica najina mala, ti si najina sreca.Vsak dan sva vate bolj zaljubljena.

http://lilypie.com/Pregnancy_code.php

clock-img

25.10.2010, 17:10

clock-img

sobrate

pencil-img

124

sandry ca in tinca 35user posted image user posted image user posted image , nej vama čimprej posije sonček. Pri meni je bilo enako prejšnji mesec (sem bila majčica 2011), vendar ni bilo treba nič čakat ker se je samo ščistlo, zdaj pa sem zopet user posted image .
Naj bo tako tudi pri vamauser posted image user posted image user posted image .

Babeeeeeeeeee jst sm pa dans vidla user posted image  in sm tako happy. Velikost ustreza 6t 6d kot sem tudi sama izračunala. Sem nekoliko pomirjena čeprav mi je še vedno slabo za pop.user posted image user posted image .
Uživajte in čuvajte svoje pikice

clock-img

25.10.2010, 17:21

clock-img

Chebellca

pencil-img

333

Pozdravljene!
Evo mene iz pregleda, vse ok...veliki smo za osem tednov...dobila bolniško in predpisano počivanje zaradi rjavega izcedka, kontrola čez 14 dni.

sandry_ca upam da vama čimprej posije sonček! Drži se! user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2010, 19:07

clock-img

nati29

pencil-img

349

Sandry_ca, Tinca, user posted image user posted image user posted image , pa da čim lažje preneseta bolečino, pa da vaju nova pikica čimprej razveseli.

Chebellica, super, da je vse vredu, tudi jaz upam, da bom imela tako srečo.

clock-img

25.10.2010, 20:33

clock-img

frutolino

pencil-img

67

Jaz se pa poslavljam od vas julijke 2011 saj sem danes dobila Muser posted image ! Upam, da bo več sreče prihodnji mesec!
Ve pa vse lepo uživajte v nosečnosti!user posted image ! Upam, da bom kmalu v klubu Julijke 2011user posted image !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem