writing-img

RE: Sem noseča?

clock-img

07.10.2010, 12:12

clock-img

vesna_b

pencil-img

2145

no, potem bo pa ravno prav, boš v osmem tednu

ja, jaz folno jem, sam moram priznat, da včasih tudi pozabim... user posted image  
je pa priporočljivo, ja

clock-img

07.10.2010, 12:27

clock-img

mića

pencil-img

201

user posted image user posted image user posted image user posted image cestitamouser posted image user posted image user posted image
ti kar jej folno kislino in pridi k nam na forum junijke te ze čakamo saj to je to

clock-img

07.10.2010, 12:31

clock-img

srcica22

pencil-img

25

vesna _ b kdaj pa imaš ti rok ?? upam da bo moja nosečnost lepo potekala..

clock-img

07.10.2010, 12:32

clock-img

vesna_b

pencil-img

2145

25.5.2010 - po mojih izračunih glede na zadnjo M, in pregled imam 14.10.

in ja, tvoja nosečnost bo v redu potekala, ne obupuj že vnaprej. misli pozitivno, saj tvoje občutke občuti tudi tvoja pikica. sicer pa poglej, kako te že junijke vabijo med sebe... he he he
uživaj, klepetaj, pobožaj trebuščka.
mami boš!

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 7.10.2010 12:37:34 >

clock-img

05.11.2010, 22:40

clock-img

Anonimen

Pozdravljene

2 dni nazaj sem delala test Baby check in po 3 minutah sem komaj, komaj opazila drugo črtico. Danes sem opravila še First sign duo in je bila črtica vidna,  vendar manj kot pri srcici22. Dober teden me spremljajo krči, ki so danes, ko bi morala dobiti user posted image nenormalno močni user posted image . Kaj bi to lahko bilo?

Hvala vam, vsem user posted image lepo nosečnost...tistim pa, ki še čakate...najuser posted image vas čimprej preseneti user posted image

clock-img

17.11.2010, 11:50

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Srcica22: prvo cestitke za nosecnost ;)
ko si omenjala, če ješ folno kislino, ti priporočam ( iz svojih žal slabih izkušnjah ) da jo kr lepo pridno papej, da bo tvoja pikica čila in zdrava ....
čestitke še enkrat user posted image user posted image

clock-img

17.11.2010, 14:15

clock-img

memole25

pencil-img

2

Zdravo punce! user posted image

Tukaj sem nova in imam en problemček z odčitavanjem BC testa.. Bi mi lahko pomagale? Ali je možno, da sta črtici čisto skupaj? Mate take izkušnje, morda?
Skozi mi kaže tak rezultat.. Drugače pa M nimam že od 27.09. .. Ostali znaki so tudi prisotni..
Sicer sem včeraj popoldan še nardila test z CB in mi je pokazal - :( mogoče, ker ga nisem opravila z jutranjim urinom...upam! :/

Hvala in lep pozdravček! user posted image
user posted image

clock-img

17.11.2010, 14:28

clock-img

vesna_b

pencil-img

2145

ojoj, takega testa oz rezultata pa še nisem vidla. jaz bi na tvojem mestu šla po še en test, pa ga naredila, ali pa pokliči G in naj ti naredijo krvni test - še najbolj zanesljiv. ker M pa res že dolgo nimaš...

držim pesti...

clock-img

17.11.2010, 14:37

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Se strinjam z vesno_b ... KRVNI TEST, ta ti bo 100% pravilno pokazal in izvidi pokazejo v katerem tednu si že, kot sem že zgoraj omenila user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem