writing-img

RE: Pametni kuža Fisher Price

clock-img

29.10.2010, 22:03

clock-img

ninasiki

pencil-img

1055

IZVIRNO SPOROČILO: soncek3

Naš pametni kuža je Slovenec tudiuser posted image . Naš se izklopi na hrbtu; odpreš oblekico in premakneš gumbek.

Je pa mene že ornk presenetil oz ustrašil, mala je glih zaspala, tišina v hiši, pridem v dnevno sobo in se oglasi: vidim te. Mene je skor kapuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a veš da sm misnla da bom zdele dol padla tko je blo pr men enkrat srce mi je u hlače padu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maja tud naš se na nogi ugasne pa se še jau tko da ga jst raj na hrbtu za sigurn čeprou dam jst uno manjšo glasnost

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

clock-img

04.11.2010, 10:23

clock-img

Anonimen

soncek ... user posted image user posted image user posted image
sj vem da k se to zgodi ni glih smešn, sam k bereš pa je user posted image

clock-img

06.11.2010, 14:12

clock-img

googica

pencil-img

784

nene ni smešn... men sploh ni blo smešn, ko je eno noč, sred noči začel pet, in sm ga našla nekje na sred sobe... :))) chucky :SS tisto noč nism nč kej spala :))

clock-img

06.11.2010, 14:40

clock-img

ninasiki

pencil-img

1055

IZVIRNO SPOROČILO: googica

nene ni smešn... men sploh ni blo smešn, ko je eno noč, sred noči začel pet, in sm ga našla nekje na sred sobe... :))) chucky :SS tisto noč nism nč kej spala :))

googica to je neki tazga ja jst sm enkrat skor še zatulla zravn ker k se jst ustrašm tulm :S tamau je pa spau user posted image zdej je pa na manjši glasnosti da se nebi kej podobnga zgodil

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem