writing-img

RE: Mariborčanke 14. del

clock-img

23.10.2010, 22:17

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Mi tud komaj sedaj otroke spokali spat...
Popoldne sva z mojim uživala doma...na izy...lenarla, pa kofetkala....nato sva šla v EP po manjši nakup, potem pa po otroke in že konc dneva....user posted image

Zdaj pa spet malo tukaj...prečekiram če se kje kaj dogaja....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

23.10.2010, 22:27

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Grem jaz pančat.
Nočko!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.10.2010, 22:29

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

nobene večuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

24.10.2010, 08:17

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jutro! user posted image

Vstala pred slabo uro zdaj pa sem si privoščla kofi. Pol pa skočim v trgovino.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

24.10.2010, 08:37

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Morgen!

Mi smo tudi že auf od 7.15user posted image ...ma tote noči so definitivno z napako...vedno tak hitro minejo...
Zdaj kuham ajnmoht juho,ni glih nedeljsko ampak v sili še hudič...user posted image
Gremo potem v Jarenino,ima M. tekmouser posted image ,tak da ni časa kuhat nedeljskega kosila,bomo imeli kar župo,pa potem palačinke za povrh,z domačo marelično marmelado,ki jo moj možek obožujeuser posted image ,otroci pa z evrokremom,of korsuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

24.10.2010, 09:11

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Zdaj kuham ajnmoht juho,ni glih nedeljsko ampak v sili še hudič...user posted image
Gremo potem v Jarenino,ima M. tekmouser posted image ,tak da ni časa kuhat nedeljskega kosila,bomo imeli kar župo,pa potem palačinke za povrh,z domačo marelično marmelado,ki jo moj možek obožujeuser posted image ,otroci pa z evrokremom,of korsuser posted image

podobno kosilo imaste kot smo ga mi imeli včeraj...palačinke pa na enak način...mož z domačo slivovo marmelado midva z Janom pa evrokremuser posted image ...aja pa piščančjo obaro sem imela.user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

24.10.2010, 09:12

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jutro user posted image ,

spali super do 7.45 user posted image user posted image user posted image . Moj je že šel v službo, otrok je že zajtrkoval in preoblečen je že, jaz pa še vedno na veliki dozi user posted image in na netu.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

24.10.2010, 09:14

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Kak mi ni za kuhat user posted image . Dajte mi neko idejo na hitro.

clock-img

24.10.2010, 09:18

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

povabiš se nekam, tako kot mi user posted image

clock-img

24.10.2010, 09:21

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ja,se pa res slabo počutim.

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.10.2010, 09:37

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

24.10.2010, 09:38

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Tasa,si pogledala?Urnik mislim.Kak pa ju3 delaš?

Jaz pa grem ju3 do moje Z,da mi da neke AB,ker bom hin nači.Glavo mi bo vtrgalo,pijem lekadol zaj,če bo kaj haska sploh.Pa ravno zdaj,ko grem delat,materuser posted image user posted image user posted image ...

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

24.10.2010, 09:41

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Spali tak-tak,ne najboljše,Saš pa,seveda.Se je zbudil ob 7.15user posted image user posted image user posted image Pijem že 3-tji kafe,ker ne pridem k sebi,pa čaj cuj.Kuhali bomo pečenega pišeka,pa krompir,pa juhico,pa solato.Pospravla sem 4 stroje perila,enega perem,enega sušim,pa enega še mam za oprat.Otroka pa gledata BEE MOVIE!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

24.10.2010, 10:06

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

povabiš se nekam, tako kot mi user posted image

ko bi se imela kam user posted image

clock-img

24.10.2010, 10:06

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Grem nekaj delat, pa v trgovino pol pa kuhat.

Lep dan user posted image

clock-img

24.10.2010, 10:16

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

morninguser posted image
spali, se naspali, sedaj pospravljam, pucam, imam energije na pretek..

na kosilo ne gremo danes, bo moj kar za domov šel iskat k tašči.Popoldne pa bomo en ladijski pod delali na steno...otroci pa tak malo k babici in v park...je fajn sončekuser posted image

clock-img

24.10.2010, 10:18

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

odvisno...na brzino lahko narediš rižoto s pršutom,( kupiš uncle benz v vrečki, skuhaš,nato samo dodaš notri narezan pečen pršut, oljčno olje, pa pršut, malo graška...full dobro in zelo brzinsko, zraven pa skleda motovilca..)..njamiiiiiiiiiii

clock-img

24.10.2010, 10:19

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

rečte mi....tisti zavitki, že pripravljeni...ko samo daš v pečico....pa piše, da je treba dat spodaj papir za peko.....a se lahko da tudi brez tega papirja pečtuser posted image

clock-img

24.10.2010, 11:42

clock-img

matcar

pencil-img

25199

rečte mi....tisti zavitki, že pripravljeni...ko samo daš v pečico....pa piše, da je treba dat spodaj papir za peko.....a se lahko da tudi brez tega papirja pečtuser posted image

Jaz dam kr brez papirja,pa se mi nič ne prime gor.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

24.10.2010, 12:05

clock-img

botrca

pencil-img

14679

jaz tudi ne dam papirja user posted image

clock-img

24.10.2010, 12:07

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Za kosilo imava belo kremno juho, pečen krompir, mesni sir in solato user posted image  user posted image  user posted image . Hitro, dobro in enostavno.user posted image

clock-img

24.10.2010, 12:43

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Za kosilo imava belo kremno juho, pečen krompir, mesni sir in solato user posted image  user posted image  user posted image . Hitro, dobro in enostavno.user posted image

hitrouser posted image

clock-img

24.10.2010, 12:44

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz tudi ne dam papirja user posted image

thnx

clock-img

24.10.2010, 14:08

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Dan babnce user posted image

Midva z malim sama...Za kosilo imela juho,govedino iz juhe in riz.Za posladek malo cokolade.Potem sva sla malo pocivat.To izgleda tako,da sva v temni spalnici,jaz dremam , mali pa poje pesmice in mi pravi pravljice,da ne rabi spat.Pa sva oba potem zadovoljna user posted image

Zdaj pa greva malo ven user posted image Pa kako turo se s kolesom naredit user posted image

clock-img

24.10.2010, 14:08

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Aja jaz tudi ne dam papirja user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem