writing-img

RE: do kdaj bodyje?

clock-img

14.10.2010, 22:28

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Naša pa jih še kar nosi, čeprav je že kakih pet mesecev brez plenic. Ko gre na stranišče si ga sama odpne, potem pa ji ga mora nekdo zapeti. No, včasih ji tudi sami rata.
Bom pa tudi jaz počasi probala uvest spodnje majčke. Če ne druzga, je za takšno "velikanko" že težko dobit bodi, da ji je prav!user posted image

clock-img

15.10.2010, 06:04

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: alexjera

Pri nas v vrtcu so tudi imeli neke pripombe, pa sem jim lepo povedala, da bo nosila tisto, ker bom jaz menila, da je zanjo uporabno. Ampak pri nas imajo tako znanstvene prijeme. Prepovedane so japonke, crocsi, oblekice, kavbojke in še bi lahko naštevala, ha ha kdo bi jih razumel.

Prepovedane najbrž ne, pač pa nepriporočljive. Verjetno ne brez razloga, vsaj kar se japonk in crocsov tiče.

A potem tiste, ki jim oblačite bodije, čeprav je otrok brez plenic, spodaj oblečete še spodnjice?

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

15.10.2010, 08:55

clock-img

mišk

pencil-img

2527

A potem tiste, ki jim oblačite bodije, čeprav je otrok brez plenic, spodaj oblečete še spodnjice? [/quote

Ja, jst ji dam tudi spodnjice.

clock-img

15.10.2010, 08:57

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Nic vec odkar je podnevi suh....Se jaz si ne morem kaksne spodnje majice ala body oblect pa pol na wc hodit pa to....Jok brate,odpade user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem