Katis čestitke za Erika
No, pa le ni tako mali
Pa rojen v četrtek in na obletnico. Dobro ste tole spedenali
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami
pokora, lepa izkusnja! fajn obcutek, da stvari grejo same od sebe, ko hocejo, je res?
Ja res je! Ta porod mi je dal ful neke energije, ko je res vse šlo tako kot mora. Babca se je celo čudila ko sem se z masko bolj igrala kot jo v resnici uporabljala - po mojem sem jo imela samo za kake 3 popadke. In po tej izkušnji se mi porod sploh zdi hud čudež narave. Sem si pa, ko sem prebrala tvojo izkušnjo, prav želela česa podobnega. Očitno sem si tega dovolj želela, da je bila prošnja uslišana
A tvoj ta starejši zna že malega tako držati da mu podpira glavico? Jaz mojemu raje malo pomagam tako, da jaz mali podpiram bučko.
Tinaaleks, od osmih do treh!!! Uh
Meni je pa tako hudo! Sem se zdrla na malega čisto brez veze. Je zdaj malo neposlušen - vse mu je treba 5x reči, se vidi da ga je vse skupaj zdrmalo. Prideta zvečer z možem domov, mu rečem naj sleče bundico in si gre roke umit. On pa kar kolovrati okoli mene in kavča. Sem imela zraven kavča polhen kozarec in itak ga je prevrnil. Sem ful zavpila na njega naj si gre že umit roke in naj začne ubogat (u bistvu pa bila jezna sama nase ker sem tam pustila kozarec). Mi je bilo takoj hudo, grem za njim v kopalnico. Stoji pri bideju, si umiva roke in čisto tiho joka. Sva potem jokala oba, se pogovorila, pomojčkala, sem se mu opravičila, ampak meni je še vedno tako hudo!!!

Se moram čim prej naspati da ne bom še kdaj takole explodirala.
Majabar prekrižaj noge, naj mali še malo počaka. Če se mu pa mudi, pa srečno!