IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo
Kodrana čestitke, se mi zdi, da je tvoja punca v teži podrla rekord pri oktobrčkih?
kodrana najprej oprosti za nerodnost...
čestitke! mislim da zna bit konkurenčna
Lučka od
2ursae, ne vem točne teže (nam spet manjka janina pridnost). dobre ste mamice ki rodite take štruce
missD pomojem bi ti lll svetovalke le znale pomagat, sploh če jim tako lepo opišeš situacijo. imajo le več izkušenj kot me, ki jih imamo samo z našimi otroci.
pr mojih2 je bistvena razlika od prvega priklopa dalje. in vsakič ko me tiščijio joške si želiiim tavečjega

lepo je zagrabil, ni spuščal in prijemal, ta kot da se hoče kregat - bi imel v ustih samo ne pil. premalo odpira ustka...
3x mami vem za eno ki pri 3 mesecih tretje hčerke šla kilo operirat, ma sem vedno mislila, da ji je to šlo iz zavarovanja

je pa šlo čisto fajn, tudi z dojenjem sta potem nadaljevali. zakaj pa misliš da je tvoj G proti velikemu številu otrok? tvoje telo ima še čas, sem prepričana. tudi mlada si in se še lepo obnavlja. in res zakaj ne bi šla na drugo mnenje. neobvezujoče za tvojega, čisto za tvoj dober občutek.
M&A naš je takoj rekel, da je dojenčka tata naredu

nimam pojma od kod mu to, saj dojenčka nisva napovedovala, nismo se o tem prej pogovarjali, ne vem, lahko so se v vrtcu. od te izjave sploh ni imel dilem in vprašanj. samo to kje bo prišu ven. mislil je da skoz popek. pa sem rekla da verjetno ne, da bomo videli. zdaj mu pa pravim da mami teče kri spodi, ker ima tam luknjo, ker je Vitana rodila in da sem zato bla v bolnici.
mi smo pa tako sitni danes...
prej sem ga šele drugič nesla ven, mogoče bi mogla it z vozičkom... kar neki se joka... da nista tista 2 tedna mimo, ko pokaže svoj karakter
Pokora kako je blo zuni?
< Sporočilo je popravil anju -- 29.10.2010 16:47:24 >