cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

DOBRO JUTRO !!!

clock-img

02.08.2005, 08:30

clock-img

fipi

pencil-img

418

Dobro jutro :zaspan:

Trenutno pijem :kava: in berem vaše debate. Danes sem malo boljše volje, ker sem se malo naspala :)- . A ta volja me hitro mine, ker se morem učiti nemščino :grrr::((:grrr::((. Ej punce 8 let sem se učila nemški jezik, pa ga totalno nič ne razumem. :grrr:

čao

clock-img

02.08.2005, 08:31

clock-img

Anonimen

Fipi, sva na istem glede nemščine, veš?
Zman samo stavek "Du bist schwein", pa še to ne vem, če je prav napisano... :)-:)-:)-

clock-img

02.08.2005, 08:39

clock-img

fipi

pencil-img

418

oh Kerensa ta pa je dobra :)-:)-:)-

Gledam vremensko napoved pa od srede dalje spet dež, čudno je to poletje, če sploh lahko temu rečemo poletje :zmeden:

clock-img

02.08.2005, 08:40

clock-img

Anonimen

Dobra, ja, ampak resnična...
Glede vremena pa - zdajle ob 9-ih rem ven, pa upam, da ne bo pretirano žgalo, ko bom zunaj...

clock-img

02.08.2005, 08:45

clock-img

fipi

pencil-img

418

Kerensa ne bo te žgalo ;), pri nas so dokaj sveže temperature. Pa lepo opravi po opravkih.

Čao

clock-img

02.08.2005, 08:46

clock-img

Anonimen

Ja, grem dat (spet!) urin v laboratorij, da končno ugotovijo, kaj je s temi bakterijami... In uroinfektom, za katerega sploh ne vem, da ga imam... :duda: se pa tako ali tako ne pusti motiti in veselo brca... :)-:)-:)-

clock-img

02.08.2005, 08:58

clock-img

Anonimen

Za kakšni 2 urici vas zapuščam, punce, potem pa pridem nazaj težit. :)-:)-:)- In vam sporočim, če bo kaj novega s tistim oglasom...

clock-img

02.08.2005, 09:11

clock-img

india

pencil-img

5342

Jutro vsem skupaj!
Jaz grem pa zdaj moje rožice porihtat, potem pa kavo do konca popit!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem