Čer!
Kaki v ponedeljek - ncoj! BRAVO PUNCE!!! Za tretji del, sevede .
Bom hitra,mam samo do deset_ih cajt (ma moj pavzo ).
IZVIRNO SPOROČILO: trsica
Pride mož k meni na obisk in ga naštimam, naj gre vprašat, če bi me mogoče spustili domov za čez vikend. In on reče doktorju: "Zanima me, če bi žena lahko dobila vikend paket doma?" Preprosto ga moraš imeti rad. Tko, da glede na jutrišnji ctg, mogoče dobim vikend paket ali še kakšen dan dlje. Juhuhu.
Res je faca, upam, de ga/te uslišijo
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86
povejte mi, kolk dekic mate na zalogi? eno, dve, več? js sm zaenkrat kupla eno, včasih se kera tud dobi pol, sam sm ziher, da je js ne bom, zato k računam nanjo
Sam po Murphyju čist možn, de je res nauš Jaz sem imela na začetku eno, zdej (po dveh letih +) jih je že 5-6 (še štejem več ne ), eno, dve sem jaz kupila (ko je res kako fletno, poceni vidim), ostale je dobil. Pa strinjam se glede "žalostnoh" farb, tko de super za vsaj bež!!!
PilotGirl, jaz razkužila (razen nepekočega ze rane, za malega) nimam in ne bom imela... Je pa res, de mali ne hodi v vrtec/varstvo in smo poj sami domači, kar se virusov, bakterij ipd. tiče. Nekej jih pa že more dobit, ne .
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
IZVIRNO SPOROČILO: šebela
Eno tehnično vprašanje: a ve ste robove tetra plenic kaj porezale ali jih kr pustile? in še kolko kisa date v stroj?
Jaz vedno, ko jih zlagam (nikol ne likam), si rečem, da bom porezala tiste cvirne stran pa mi v skoraj 3 letih še ni uspelo.
1dl na uč
Joj, sem hotla copy stisnt sem pa potrdi

. Pa hotla sem vprašat: a si to ti Meta al sem bla jaz vmes že kej gor

?
Zdej pa res entram, pa hitr trojko odprite (jaz ne znam

).
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 13.1.2011 21:55:07 >