Dan punce!
Itak za pozdrav dobim spet tale "We are sorry..."
Še dobro, da za vsak slučaj kopiram.
Kako je lepo zunaj! Prav čudovito se je zbuditi v zasneženo jutro. Sploh je prečudovito, ko vidiš, da so bili cestarji ful pridni ponoči in ne bo problema it v službo.
Tiste, ki imate O, da vas ne vidim na forumu. Hitro
delat!
jolika, anonimna
, jasminčika, smeška83 kako se kaj počutite? Kakšni znakci? Navijam navijam, da bo
.
Arual lahko pa, da je kaj glede na to, da
še ni. Držim pesti, da ti testek jutri pokaže
.
IZVIRNO SPOROČILO: fiala
Dobro jutro, punce! Kako je zunaj lepo!!! Zdaj pa je res božično vzdušje. Samo še pridne moramo bit!
Jaz sem bila v petek pri G na rednem pregledu, delal je na hitro tudi UZ in je videl, da je že bila O - torej jih le imam! Sicer pa mi je predlagal IVF. Glede na to, da 3 leta ni nič in glede na mojo starost misli, da po naravni poti ne bo šlo. Najbolj hecno je, da imava doma 12 let staro hčerko, ki je nastala v 1. krogu...
Arual, kako si kaj? Xoxox, kaj novega?
Lep pozdrav vsem!
Fiala torej je upanje, da bo miklavžek prinesel lepo darilo.

Upam, da bova čez en teden obe vriskale od veselja. Kako se kaj počutiš? Jaz sem že čisto neučakana. Ne vem kako bom zdržala do ponedeljka. Čas si krajšam s tem, da se odločam kateri test bom naredila. Bom doktorat iz testov naredila.

Ko grem pa na wc imam pa totalno paranojo, da bom kaj rdečega/rjavega videla na wc papirju.

Me pa ful na wc tišči. Kot, da sem si mehur prehladila.