bravo
pikovitka

, ne daj se ti, poskusi jih vseeno prepričati da bi te še vzeli, škoda pa da se ne boma vidle ker jaz imam pa jutri UZ , s postopkom s pingvinčki je pa takole;
nekje 10. dan dobiš na UZ -ju teste za O, potem pa si jih moraš vsak dan doma delati in tisti dan ko imaš v obeh okencih torej okence C in T močne obarvane črtice oziroma da je v okencu T močnejša od okenca C takrat pokličeš takoj gor na to številko ki sem ti jo dala in med isto uro torej med 14.00 in 15.00 uro in jim poveš da imaš test O pozitiven in potem ti oni povedo kdaj prideš na ETZ, je pa čist odvisno, mene so enkrat naročili 7.dan po pozitivnem testu, drugič pa 4. dan po pozitivnem testu.
Želim ti da se v sredo dobro zmeniš in da bi te še vseeno vzeli letos bom držala pestke
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži