IZVIRNO SPOROČILO: frufru
a sprejemate tudi nove? mi bomo zibali julija.
dobrodošla v našem čvekanju

. čestitke in srečno do julija.
lenčy - ma veš to, govorili... prvič mi je 95% ljudi (če ne več) reklo, da bo sin. čist zihr, ker maš velik trebuh in nizko nosiš. sin bo. pa ni... tako da...

ne verjamem nič. sam ne bom pa nikoli pozabila trenutkov iz porodne, ko sva sva firbčna čakala, da izveva, kaj je. tako prisrčno, da sem rekla, da bo drugič isto.
sedaj mi pa spet vsi fantka napovedujejo...
no, me smo s tamalo v soboto nabirale regrad, včeraj pa smo šli na dolg sprehod in potem še na kakav, tako da je tamala zvečer zaspala v sekundi.
mala princeska - ma saj te vse razumemo. jaz isto pravim, da bi se mi glih zmešalo, če bi "morala" bit doma. in upam, da bo Mančin zobek kmalu spet "cel". ma tolaži se s tem, da je to mlečni zobek. moj brat si je odbil med norenjem sprednji zob, stalni, in mu ga je pol manjkalo. so ga "zaštukal", sam se pa kmalu vidi, od kje naprej je dodan, tako da mu vsake toliko malo pobrusijo, da se rob skrije spet
in če boš delala v Mc donaldsu, bomo naše sestanke iz La storie prestavle tja. sam pišuka, pol se ni bat, da bi shujšale... he he he
o, ajč, super, da prihajaš v sončne kraje

. sedaj pa tako - če se nam slučajno rata zmenit za naš meeting v La storiji, nimaš izgovora...
no, punce, bo kaj? men se solate lušta.... nič, to bo to. se še kaj tipkamo