vipercat - sem ti poslala ZS glede teh nadaljevank. poglej in javi...
lenčy - življenjepis daš zraven, lahko pa v samo prošnjo napišeš vse glavne podatke in dodaš stavek, da bodo vse, kar jih še zanima, lahko izvedeli na razgovoru, do katerega upaš, da bo prišlo. no, takih prošenj mi dobimo največ, in niso tretirane nič drugače, kot tiste, ki imajo življenjepis. ampak ok, dobiš pa marsikaj. sem se ravno zadnjič mal smejala (pa ok, vem, da sem žleht, ampak saj lahko daš komu drugemu napisat, no...) - smo mama i sin. smo bez službe. smo zelo pridni. in tako naprej... za otroka bi pa jaz napisala. saj v končni fazi bodo slej ko prej izvedeli za njega.
glede hrane pa se ne sekiraj - pridejo tudi taka obdobja. še pri naši. pa čeprav se tudi jaz sekiram. sam sem odnehala, ker sem videla, da če ni zbolela, da je vse nadoknadila. ali se mal slabše počuti, ali manj porabi, ali še kak zobek raste...
srečanje - ja, povejte, kateri dan vam ustreza. načeloma bom prišla, če me moj slučajno ne zaposli. danes vem, da gre na žago, in ga bomo šle spet spremljat, za naprej pa ne vem.
mala princeska - uf, ti si imela pa pester vikend... boga. no, saj včeraj popoldne sem pa jaz presedela na školjki. sem se spucala za cel teden.