miška21 - dobrodošla
in uživaj v
oj, petra, dobro jutro
tebe je pa čedalje manj za brat, he he
- sem smotana, a ne? ja, tebi se pa res približuje vajin dan, ko bosta videla vajino štručko. pismo, saj še meni mineva...
evo, vreme je bilo super, res. v ponedeljek sem res pomila okna in oprala zavese, pa še en stroj, pa še včeraj sem oprala ene 4 stroje
ma ne, ne umažemo toliko, ampak sem oprala vso posteljnino, oddeje, pa še spraznila koš za umazano perilo
no, in danes imam dan za likanje. drugega včeraj nisem delala, razen kuhala kosilo, tako da dramica - sem se spočila
moj je dopoldne rezal, popoldne je pa odšel na žago. še zadnjič oz danes zadnjič odpelje, ima že naloženo, tako da imamo "grušt" in "šolngo" za novo hišo že pripravljeno. mi je pa tamala včeraj popoldne spala polne 3 ure, tako da sem že hodila gledat, če je še živa, ker toliko mi ni spala že... uf, hudo dolgo...
vipercat - ej, ni panike. drugače pa - ja, moj brat je kar simpatičen, je pa že oddan
se hecam mal. in upam, da bomo mele naslednjič več časa.
jutri pa imam pregled in cukr test. sem se danes za zajtrk že najedla čokolade...
pametno, a ne? sicer pa - jaz itak pravim, da če je kaj, boljše da najdejo, kot pa da se cel teden pazim in ne jem sladkega, pa sem potem kao ok, pa ne bi bila.