IZVIRNO SPOROČILO: vipercat
dela kolkor hočeš
- večni dolžnik sem... saj veš
komaj čakam da se začne lepše vreme, pa da začnem odplačevati dolg
ej, ne kompliciraj po nepotrebnem...
če ne prej, bomo poleti prišle kaj skup

. z vozički...
lenčy . srečno na zagovoru. ma itak, da bo šlo, boš videla
princeska - no, važi. bom te poklicala, ko bom mela namen uletet. enkrat do maja bom zihr...

. ker sedaj smo mel eno navadno, domet 150 m, pa mi niti v
zg. štuk ni dobr vlekla. oz kakor jo je pičlo... če bi mela vsaj račun, bi jo menjala, pa smo jo dobil za darilo...
dramica - ma jaz se bojim, da me bodo še pol klicarl. tako kot prvič. sam sedaj sem povedala, da dosegljiva ne bom... ampak... ma mi je čist vseen, kaj bo. po eni strani bi full punčko, ker je tamala res pridna in sladka, po drugi strani bi full fantka, da bi imel parček... ne vem. vem pa, da bomo veseli tako enega, kot drugega. oz jaz vsakemu, ki pravi - joj, ko bi bil vsaj fantek, a ne - pravim da če ne bo, da imamo pa naslednjič še zmeraj 50% šans, da bo. pa ponavad vsakemu mal sapo vzame

. ej, pa saj bodo naši otročki vsi pridni... a ne?
nenja duo - ne vem sicer, ampak nam je zdravnik rekel, da naj bo čimveč bosa oz v debelih nogavičkah, da dobi boljši občutek. sicer vem, zoprno, sam ok, naša je shodila maja. prej je pa skor 3 mesece tko, ob kavču oz po par korakov - relacija kavč - stol. tako da poleti je bila res v debelih nogavičkah. notri. sam mamo pa tekače po tleh, tako da mrzlo ni. ma mi smo na začetku mel sam cicibanove. no, sem sčasoma ugotovila, da drugi niso nič slabši čevlji, tako da... ej, po bočutku. in pa čestitke tvojemu malemu za pogum. to pa je prelomnica