ze omenjeno: vazelin ali ognjiceva krema (iz DMa) zvecer na deeebeeelo namazat, nataknit bele rokavicke(dobijo se tudi v lekarni) in pustit cez noc
IZVIRNO SPOROČILO: kiss 4 me
imam zelo suhe roke (dlani, prsti)
postalo je že tako ekstremno da mi poka koža na prstih (kot da bi se vrezala)
jaz imam na prstih tako suho kožo, da ne morem nosit najlonk in sofšela, ker se mi zatika
poleti zaradi brkljanja po vrtu, seveda brez rokavic; pozimi pa začnem nosit rokavice, ko imam že vso kožo na vrhu dlani polno malih ranic.
prisegam na malo bolj naravno kozmetiko. za pisarniško delo uporabljam LAVERO, ker se hitro posuši in ne pušča mastnega odtisa na papirju. doma pa imam PROAPIN MAZILO od MEDEXA. res nisem še videla bolj grde in neopazne embalaže za kremo, kot je ta. krema je zelo mastna, se fajn da vmasirat in meni zelo pomaga.
za same ranice pa uporabljam propolis, se hitreje zaceli. če je huje dam na gazo kremo zmešano s propolisom in zavežem čez noč na prst.
izogibaj se tekočim milom za roke, raje uporabljaj kvalitetna trda mila. ne izsušijo toliko kože, pa še tekoče milo rado ostane na koži, ker ga običajno ne izperemo dovolj dobro.
ena od krem, ki tud pomaga, saj celi rane je BEPANTEN, vendar je meni PROAPIN MAZILO boljše in se mi tudi zdi bolj naravno.
http://www.lekarnar.com/izdelki/proapin-mazilo
< Sporočilo je popravil jar -- 3.11.2010 22:08:08 >
Jaz pa imam težavo zaradi alergij, saj se mi po teh dišečih kremah (ki jih sicer imam rada) več ali manj naredijo izpuščaji. Preden grem spat si roke namažem s hladilnim mazilom, saj se mi zdi da ima notri še najmanj teh raznih dodatkov. Pa vazelin je tudi ok. Sicer pa moram poudariti da nimam ful hudo suhih rok.
Vetaseptal daje koži mehkobo, jo vlaži in ščiti pred izsušitvijo. Ima blag antiseptičen in hladilen učinek.
Z Vetaseptalom mažemo roke po potrebi, lahko večkrat dnevno, vime pa po vsaki molži.
Vetaseptal vsebuje rožmarinovo, kamilično in lovorjevo olje, kafro, mentol ter tokoferol (vit E).
Podlaga Vetaseptala® poskrbi za primerno mastnost in mazavost ter na koži tvori tanek zaščitni sloj.
Dobi se ga tudi v lekarni! Super je tudi za mazanje ustnic in nosu v obdobjih smrkanja ko imamo zelo občutljivo
kožo okrog nosu.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!