IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica
Tiara, a ves da sem smotana, se spomnis debate zimska vreca. V naso sva naredila se eno luknjo in je bilo mal bolje, pol pa sem vidla, da ima vreca ze dve zarezi za spodnji trak. Sem sedaj na original drugo zarezo dala in jer super fajn, nic ne zateguje vec. Ti si tvojo dobila? Ce bi pa za fantica kdaj rabla ovcka vreco ti jo bom pa lahko posodla.

Midve sva pa ta pravi, obe diplomirali iz zimskih vreč

No, važno, da si pogruntala in da zdaj udobno sedi v vreči

Potem si zadovoljna z njo?
Ja, mi smo jo potem po vseh mukah končno dobili

Smo vzeli rdečo, da niso same mrtve barve in je res res super. Veš kaj pa mene moti? Zdaj se mi zdi da sedi ful višje in ima glavo tik pod strehco
A vi uporabljate strehco? Meni je prav smešna, ko dam strehco tako na polovico, da ji ne piha in pol glavo tko da postrani, da me ven vidi in se mi smeji
No, sem že enx prej hotela na hitro pokomentirati očke/može, pa mi ni zneslo... Najbrž vsaka doma 'uredi' tako, kot misli, da je prav. Jaz zagovarjam stališče, da se vsa gospodinjska opravila vsaj kolikor toliko pošteno razdelijo med partnerja - takrat ko ima kateri čas in zmožnosti. Pri nas ni bil nikoli problem glede tega, zato sem potem še toliko bolj presenečena, ko izvem, da so kakšni dedci drugačni
Jaz mislim, da lepa beseda vedno lepo mesto najde. Če ž/m nerga, zakaj to/ ono ni narejeno, najbrž drugemu že prej 'dol pade' preden bi se sploh lotil dela. Lepo povedat, kaj se pričakuje od partnerja, povedat, da si želiš, da se nekaj naredi, pa mislim, da potem tudi ni razlogov, da se ne bi naredilo. Nevem, mogoče sem pa preveč naivna
Pri otrocih je pa ista pesem, otrok je od obeh enako, zakaj bi morala samo mami skrbet za otroka? A zato, ker ga me rodimo in dojimo?? Ja, razumem, da se je to dogajalo včasih, ko so moški hodili na lov in preživljali familije, mame pa doma za pečjo in otroke merkale... Zdaj pa so vloge enakovredne.. In očke kar lepo že zdaj pripravit da so enakovreden člen v družini in jih kar lepo pustit same z njihovimi otročki!!
Še glede spanja.. Pri nas smo do nedavnega spali ponoči v enem kosu 13 ur (se nočem hvalit, ker je lahko tega hitro konec, če je vročina, bolezen, se zbuja), pa tudi spi že od vsega začetka v svoji posteljici. Prav smešno, jo kdaj zjutraj, ko bi še oba spala, prineseva k nama na sredino, pa takoj dol s postelje zleze in gre stran