IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica
o Rozilu, tvoja je pa full previdna pa mami tudi. Si tako nazorno narisala to gugalnico in sem se takoj spomlna, da midva z LM-jem sva se lani poleti full na taki gugala. Jaz pac sam previdno vstajam z nogami fiksno na tleh, mali se pa lepo guga na drugi strani. Ima pa doma tisto se za najmlajse, da ga morem dat notri in ena je zame, taka sam policka in tam se obsei s trebuhom cez in se guga. Jap, skor tarzana imam doma jaz.
Eh, mogoče sem se narobe izrazla. Sej ni, da ji ne pustim na ta velike gugalnice - naj gre, če hoče, ampak če ni nobenega otročka, ki bi se z njo gugal... pol pa to gunca gor in dol, al pa se usede in čaka

. Mami se je pa ravno usedla na klopco in začela brat knjigo

. Pa še tiste, ki so stare, imajo ponavadi ful enih štrlečih lesenih trsk... Pa še: če se že kdo najde, ki bi se z njo guncal, ni prave teže

- ponavadi je M. težja in pol je ona na tleh in un nasproti visi nekje v zraku

... zato se mi ne da s tem ubadat in rečem, da je za velike, zaključeno :P.
Drugače sem zadnjič v Mojstrani vidla: ob kolesarski poti je postaja- kafič, kjer imajo normalno mize, pa ležalnike s senčniki in skoraj polovica prostora je namenjena igriču (seveda ograjenem) z miljon stvarmi, ogroooomen peskovnik.... Maaaaa, sva ble skoraj 2h tam, medtem ko je tati pospravljal vikend

... Tko da če ste v teh krajih, se splača it! No in tam imajo tako fino nihajno gugalnico (zadva), kjer je spodaj taka žoga za amortizacijo....
Maruša se pa ful rada gunca na unih navadnih gugalnicah samo s poličko, pa na "kačah" al kaj so une vrvi ful debele, kjer lahko sedijo po naprej al postrani... uno je meni ful všeč, mali pa tudi. Tako kot majo v ZOO LJ.
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica
Ej, se to ti morem povedat, ker ti ravno ves, kaj je bilo z nasim ta velikim avtom pred kaksnima 2 tednoma. danes je pa od spredaj dobil ornk poljubcek in na sreco ni bilo Römerja notri danes. Kriv pa spet ne moj.
Se to, kje ste bili v hribih? Kaj naj recem, poklicna in domoljubna deformacija
sej ves kaj mislim.
Uf, tvoj mož pa prav nima sreče zadnje čase... upam da mu spet ni blo nič... pleh se itak popravi... samo občutek pa že ni fajn!
Aja, na dopustu smo bli na Gorenjskem koncu, tko da smo tamkajšnje reke, potočke in jezerca nafilali s kamni (Triglavska bistrica, Zelenci, Martuljški potok...).
Sem bila pa včeraj na ekskurziji v Trenti.... mmmmmmmmmmm, kako sem uživala... vsi smo... in komaj čakam, da se spet vrnem šes familijo!