Anju, ne ga srat v tistem trenutku si pač odreagirala kot si in prosim te ne se zdaj živcirat in žret še pol življenja zaradi tegauser posted image Pa zaradi tega tudi pod razno nisi slaba mama!!!
podpis. A misliš da jaz nikoli nisem malo bolj groba z mulčkom, ki ne sodeluje pa ne sodeluje. zgrabim ga in ga postavim tja, kamor sam noče. Bi se mi komot pripetilo kaj takega, kar se je tebi. imam pač srečo, da se mi ni, ti pa smolo, da se ti je. Nisi zaradi tega nič slabša mama od mene. Verjamem pa, da se zaradi tega sekiraš, ja. Ampak če se že moraš žret, se sekiraj zaradi tega dogodka, ne pa zdaj pod vprašaj postavljat svojega celega materinstva. Mal ga sračkaš

.
Moja pupika je danes spala ... pazte to ... od 22h do 7h!! Me je skoraj kap, ko je zjutraj zazvonila budilka in sem se zavedla, da ponoči nisem nič dojila.
pokora, tole ti moram povedat: ful živo sem sanjala, da smo s puncami bile na tvoji poroki

. Zelo si bila lepa, itak, Nik je bil zrihtan in imel po obrazu bleščice

.