Tinaaleks, to bo pa cela Odprava zelenega zmaja za na smučanje
Ful ste face da se uspete tako uskladiti da greste takole skupaj smučat! Verjamem da se boš tudi ti uspela nasmučat!
Smarnca, mene moja mami preveč živčno dela, da bi jo na smučanje sabo jemala
Sej za tamalo vem da bi super poskrbela, sam mi2 bi se zihr spičle, pol pa raj tega ne prakticiramo.
Turna je pa super zadevca če maš rad smučanje in hojo v hribe. Morš met pa kr neki kondicije, ja. Je pa zdej ratala že ful razširjena. Včasih so me vsi sam debelo gledal če sem povedala da turno smučam (in me imeli predvsem za čudakinjo), zdaj se mi pa zdi da to počne že vsak drug
Sam ste pa mel prigode
ravno zaradi takih prigod mi brez silver tejpa ne gremo nikamor. Nas je že parkrat rešil iz zagat. Se da iz njega narest tut štrik za perilo sušit, al pa za voziček popravt
IZVIRNO SPOROČILO: smarnca
aja to sem hotla še vprašat, kdaj ste otroke dali prvič na smučke?
Mi smo ga dali pri dobrih dveh letih in pol. Najprej na trak v Kr.gori, pa mi2 sva ga vlekla, potem pa na vajeti in je prav lepo že šibal.
Snežakinja, se je Matic kaj za laske vlekel ko ga je ušesek bolel? Bini že ene 14 dni ful maslo ven teče iz ušes, danes se je pa z desno roko ful za laske začela vleči. Sem pomislila da jo mogoče boli... Pa sem ji pol mal ušesek pomencala, pa ni bilo reakcije. Sam mi je vseeno nenavadno...
Za ponoči jo jaz oblečem v bodi, nogavičke, plišasta pižamca in žakelj. Če se mi ponoči zdi da ji je hladno, jo pa še pokrijem. Imamo pa okoli 19 stopinj v spalnici.
Melita kolk si pa ti stara, ko praviš da se poznajo leta?
IZVIRNO SPOROČILO: anju
dobra sta vidva - turna smuka, maraton... potovanja
Oh Anju, to je trenutno vse na stranskem tiru. Trenutno celo zelo dvomim da bom še kdaj tako pripravljena da pretečem mali maraton v doglednem času. Vlačt se tja, pa raj ne grem!
Kako je nono?
Mislim da sem pregnala mastitis!

Me sicer še špika, ni pa več rdeče. Je pa mala ponoč spet jedla na 1,5 do 2 urci
Sem pa danes šla sama s tamalo na sprehod

Je blo tko lepo da mi je bilo nedopustno da sem cel dan notr. Nik ni hotel, je hotel do soseda, mojmu se pa tut ni dalo. Pa se mi ni dalo z njima pregovarjat in sem jo sama odpeketala. Se mi je zdelo pa prav neumno!!!! Sploh za mulca! Kaj si ma za zmišljevati da ne bi šel ven!!! Ampak priznam da nisem imela volje ga vleči sabo in poslušati jamranje zakaj je mogu z mano in da on bi bil raje pri sosedu
Mamamajča, verjetno je Marki iskal pozornost ki je ni dobil, ker si ti fertik. In pol itak počnejo same bedarije. Poznam. En kup

da se porihtaš!
Kako je ati?
M&A kako vam gre? Ste kaj bolje?