IZVIRNO SPOROČILO: anju
filisa kako ste se kopali, obe?
Ja, obe sva se kopali. Jaz sem jo držala, malo v sedečem položaju, malo v ležečem. Sprva je bila sicer malce nesigurna in je kar debelo gledala

(in zraven seveda rokco grizljala

- to mi zmeraj dela, ko gre za kakšno njej novo situacijo), ampak drugač pa ji je bilo všeč, tako da sva bile v bani okoli 10 minut

.
mamamajča - tud moja Brina se v mali bani v ležečem položaju več ne more kopat (pa imava xxl bano

), ker tako miga in steguje noge, da se mi če je ne pazim in zlo dobro držim komot z glavo udari ob rob, da o vodi, ki frči s kadi sploh ne govorimo
Včeraj je Brini ratalo spravit z ust zloga ma-ma. Je blo full lepo za slišat in že komaj čakam, ko me bo zavestno tako klicala!
Jaz sem pa danes Brini dala bučko za poskusit (čist tko iz radovednosti), pa ni kazala niti pretiranega navdušenja, niti hudega odklanjanja, v smislu: ok mami sem poskusila, zdaj mi pa daj že enkrat prosim zizo !

Sem se odločila, da bom prav začela uvajat GH po 5. mescu, zdaj ji bom pa le tu in tam, v razmahu najmanj 3 dni dala za poskusit kakšno zelenjavo ali sadje, da vidim, kakšen bo njen odziv...
kolumbo - super, da ste bolje
Ce srečanje - kaj zdaj punce, a se že pogovarjate o kakšnem terminu

?