MissD, če bo lepo vreme, po mojem kar Zbiljsko jezero. Sam za enkrat nam slabo kaže z lepim vremenom
Danes sem mali skuhala jabolko. Je parkrat lepo odprla usta, potem ko je pa pogruntala da ji jih napolnim, jih ni več odprla
Jo pa vsaj ni treslo kot pri brokoliju. Bo pa očitno še en nejedec pri hiši... BTW popoldne je Nik sedel 2 uri za mizo in jedel kosilo
A ni škoda časa!
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli
jaz mali pr vsakem obroku povemn ka bova jedli čez 2 meseca. pa zanimanja nč ne kaže. nč odpiranja ust nč :D
hehe
Anju pri nas za enkrat koz še ni. Sam imamo na žalost še do sobote čas. Prejle se mi je sicer zdelo da ima nek čuden mozoljček, ampak ne vem če je to kozica. Bom videla zjutraj.
Mogoče pa dojenje res pomaga. Čeprav naj ne bi. Po drugi strani pa, ena kozica je res fenomen
Maškare - naš hoče bit čarovnik. Itak da za fantke ni čarovnikov, so samo čarovnice za punčke. Pa so vsi kostumčki tako punčkasti da ni za fantka. Potem so pa imeli v leclercu kostum za demona (6€) in smo kar to vzeli. Iz rokavov bom odrezala tisto kar dol visi, pa čarovniški klobuk bomo še kupil in bo. Čarovniško palčko bova sama naredila in je. So pa cene kostumov da te kap sune. V BC so tudi krepko čez 30€!!! So čist znorel!
Anju, mogoče še malemu lahko na sivo majčko našiješ bel trebušček.
Snežakinja, kaj pa če bi kdaj svojega zjutraj zapeljala v službo in bi ti potem imela avto čez dan?

pri ta večjemu v vrtcu ne smejo nositi sladkarij v vrtec za rojstni dan. Lahko pa doma kaj naredijo in prinesejo za sovrtičkarje. Vsaj letos ko sem doma in imam več časa, bi rada nekaj pripravila, pa ne vem kaj. Sem malo razmišljala o kalejdoskopih, pa je precej dela. Ima katera kakšno dobro idejo?
Aja, drugače sem bila pa dones pri frizerju (BIna je ves čas lepo spala v predverju

), pa me je tako oskubila, da mi je prav hudo.