IZVIRNO SPOROČILO: anju
babi2 prednost naše skupine na fb je to, da ni javna. meni osebno je žal za pogovori tu gor, razumem pa, da nekaterim ni do tega, da jih berejo še drugi.
A veš, da tako pa na to sploh nisem pomislila

. Morda se še jaz en dan pridružim... tako in tako moram biti že zaradi otrok v koraku s časom... danes je tako, da ta stari na facebooku preverjajo, kaj so tamali počeli na žurki

.
Anju, jaz sem si kupila menstrualno skodelico. Uporabljala sem jo ob enem ciklusu in sem navdušena

. Zbogom najedavski tamponi, vložki - je prov fajn zadevica in jaz sem se jo takoj navadila.
Naš pa ni nek veliki jedec. Sicer skos cmoka in če kaj ješ, skoraj sline pocedi in izgleda kot da bi rad dal vse v usta, ko mu daš pa kaj za probat, pa bolj kot ne pljuva in se kremži. Sadje mu sploh ne sede, pogojno sicer je jabolka in danes mu je bil prvič sadež res všeč, in sicer nektarina. Rad ima pa recimo brokoli, šparglje in korenček, ampak vse skupaj poje mogoče dve ta mali žlički. Ampak jaz se ne sekiram, bo že, ko bo hotel. Ene parkrat sem mu dala tudi kašice z umetnim mlekom, pa tudi ni bil glih nekaj navdušen. V glavnem, zanimanje kaže ful, potem je pa razočaran, al kaj

.
Tele dni se je začel obračat s hrbta na trebuh in zdaj obema z bratom dogaja. Liam me skos (zvečer in spet zjutraj, itd.) sprašuje, če že hodi

.
Nekaj mi ratuje en kul dnevni ritem, ampak bo itak kmalu poletje tu in se bo treba načrta lotit jovo na novo.
Lušte slikce in nič ni videt, da bi se kaj prezgodaj rodila

.
M & A, naj bo vse dobro.