Zadnji članki

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske m...
Porod

Dijana Hrka že več kot teden gladovno stavka
Dijana Hrka, mama fanta, ki je umrl ob tragediji na novosadski železniški postaji, že več dni gla...
Aktualno
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

se mi zdi da so taki kregi posledica preutrujenosti iz obeh strani. Orng porcija spanja bi vama obema zelo koristila. Imata mogoče možnost da bi katera od babic prišla pomirkat Zalo, da bi se vi2 malo odpočila?
js sm tolk čofnjena na tiste trenutke da zdej novemberke čekiram, ker sem mislila da so se pri nas zaključile porodne izpovedi.
Da sama lahko, ne pa z njima
Se je odselil v Nikovo sobo, kjer spi na tleh na samonapihljivi blazini.
, pa se sedes demontirava v ta namen. Ga pa pol vedno pogresam na otroskem oddelku, ko bi mu ksne igracke kazala.
s tem se pa kar sprijazni, tudi moja tašča plete copatke za vnučke. Ampak hej, za dojenčke je res kul, da imajo copatke, ker jih rado zebe v male nogice ...
, RD je minil v znamenju darilca in tortice, pa seveda tudi bruhcev in kakcev
ali drugače
- tudi jaz sem že rekla, da znam s tamalo sama preživet! me tudi jezi. res pa da sem precej občutljiva ker sem nenaspana. in tega se zavedam. užalostim se zarad stvari, ki jih sicer sploh ne bi pazila. je pa res odkar sem se razjezila stvar boljša. prej mi ni pomagal baš nič. spat sem ga poslala še med dopustom na kavč, ker lažje uštimam sama, kot poslušam jamranje, ker je treba flaško narest. jaz sem sposobna po kolenih 500km za tamalo it in mi ni težko vstat kadarkoli! in to ni še problem, vse kar je po stanovanju za narest, delam sama...in to me je razp......razumem da je utrujen, ima butast šiht, 12 ur čez dan ali 12 ur ponoči...ampak če je pa doma, pa lahko kaj drugega naredi kot sedi za pcjem. zvečer pa lahko gre na rekreacijo al pa na tekmo, takrat pa energije dovolj za gore premaknit...
kdaj so vaši dobili nakazilo za dopust in kdo jim ga je nakazal??? moj je dobil samo plačo o denarju iz csd-ja pa ne duha in ne sluha!
bom!!