IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča
Punce, danes bi kar umrla od žalosti.
Naj povem, da je imel Brin hud uroinfekt, vseskozi so mi sicer omenjali neke bakterije v krvi, no, zdaj je uroinfekt potrjen.
Žal sem pa jaz danes danes staknila virus, najbrž rota, pa sem morala po hitrem postopku domov. Sem bruhala in driskala v bolnici, zdaj sem doma. Moje zlato malo detece je pa ostalo tam, brez mamice. Me bo tašča čez noč zamenjala, da ne bo preveč jokal.
Srce se mi trga

ne ves, kako zelo ga pogresas, dokler ni dalec stran

. Drzim pesti, da te viroza mine do jutri, da ga bos lahko spet videla.
Ja
missD, s prihodom dojencka smo se zaceli utapljati v perilu, sploh ker je zima in se nic ne susi, pa imamo susilce v hisi... danes sem pa oprala in posusila enih 5 rund perila, sesta se bo oprala cez noc, sam jo bom susila na striku, ker ni nic nujnega, pa se 3 runde sem polikala, sem bila cisto v elementu (tolk sem not padla, da sem se pizame zlikala

). Mam celo festo s tem perilom danes

. Jutri bom pa spravila vse na nulo!
Ja
2ursae vse je mehkooo pa se bolj disi

. Moj dragi se bo pa kar preselil v tisto sobo s susilcem, ker je fino vlazna in topla

.
Pozdravljena
tejci in Leon

. Js bi morala pa h novemberkam, pa sem se prevec udomacila tule

.
missD 2m 0d, nas ga je pa dobil pri skoraj dveh letih

. Dodajanje vode in cajev se priporoca pri 6m, ko naj bi se uvajala gosta hrana, prej pa naceloma ne. Pa hipp caji so sladki, zato marsikateri medicinec postrani gleda na njih za redno dodajanje. Tudi to, da so instant, ni primerno zaradi nacina predelave al nekaj v tej smeri. Se bebe caj naj bi se v vroco vodo namocilo samo toliko, da se voda obarva, v bistvu samo potegnilo skozi vodo, ce ga dajes dojencku za boljso prebavo.
kolumbo ti pridem jaz dezurat, se mi prav nic ne spi

. Pozdravite se!
Lalala