IZVIRNO SPOROČILO: anju
Najki & missD kar se tiče varušk je fajn met 3letnika - mulček jo sklopi kar sam ko mu gre na živce
ja sem si ful zelela, da bi jo znal izklopit, je pa sel do zibke in jo podrmal, pa je za ksno minuto utihnila

.
missD mislila sem, da je prehladno, da bi jo nagico pustila na igralni. sej drugace pa zalaufam kalorifer, ko se umiva, pa zdejle ga laufam, ker je bilo 19 stopinj v sobi, ko smo prisli.
bili smo v centru 4 urce, fajn sprehod, pasal, tudi snezenje ni bilo v napoto, mala ga je odspala z enim vmesnim dojenjem. mulcek je bil pa tako zmatran, da je v avtu zaspal in je bil rekordno ze ob osmih v postelji v komi

.
filisa moja spi 2-3 ure med dojenji, vcasih je budna od pol do ene ure vmes. vceraj je samo ponoci odspala 11h v dveh rundah. zdej je na sprehodu spala 4 ure v vozicku. sam zato pa zdej premetava igracko po zibki, namesto da bi spala

.
jaz vozickam kar po cesti, ce plocniki niso spucani

. moram pa dat odsevnike na voz, ker po cetrti naenkrat pade tema.
caroline1 ja na dve do tri ure papca, sam js jo pristavim vsakic, ko zacne iskat in ne gledam na uro. ce je budna, jo tudi dva do trikrat na uro pristavim. gledam pa na uro samo toliko, da jo zbudim, ce pozabi jest. ceprav tvoja je na flaski, potem je res nerodno futrat na rate in pogrevat ostanke al pa celo novo mesat. upam, da jo uspes prepricat na boljsi urnik.
nocno previjanje: od devetih zvecer do sedmih zjutraj (pete zjutraj pac ne priznavam za jutro

) je ne previjam, ritke se ni imela vnete in skozi je prislo samo enkrat nekaj casa nazaj. previla sem jo mogoce 2x ponoci, ker se je pokakala kmalu po tem, ko je zvecer zaspala in sem jo previla, ko se je zbudila za jest okoli dveh ali okoli petih, kar je bilo prej.