IZVIRNO SPOROČILO: caroline1
kolk vas je že prižgalo cigaret??? jaz imam nenormalno željo...niti 1x v nosečnosti me ni tako močno grabilo kot zdaj!!!
mah to te grabi, ker je zunaj mraz. pozimi vedno bolj pase cik kot sicer

. jaz sem nehala kadit ksnih 5 let nazaj, sam sem med

in med dojenjem skadila ksne 3 cike. sem bila pa ful zivcna takrat, hormoni so me metali in nekaj me je iztirilo ksn prepir al nekaj, pa sem hotla enga skadit. sam je bil pa fejst ogaben. tako da se ti ne splaca, ker ne bo tisto, kar si zdej v glavi zelis

. mors jih skadit ene par, da dobis tisti obcutek, to se pa pol ne splaca, ce se odvajas. en je se ok, ker te spomni, da so ogabni

. pa se to ga daj samo, ce te ze cel teden mika, ne ker si se kaj skregala in ne kupit skatle cikov, rajsi enega sfehtaj, da ne bos potem hotla skatlco ponucat. zdej to

me niti enkrat ni prijelo, da bi kadila

.
aja
anju, vlozek das iz lupinice, ko pasovi niso vec nad ramo ampak nize od rame, isti kriterij je tudi za prehod iz lupinice v naslednji avtosedez, ce ni ze prej po kilazi pretezek. ramenski pasovi morajo izhajat nad rameni in ne nizje, da je se varno. vlozek je pa notri zato, da dojencek cimbolj pravilno lezi in da glavice ne premetava. ce ga hoces potegnit ven, vseeno malo podlozi s cim drugim.
< Sporočilo je popravil Najki -- 6.12.2010 9:26:39 >