Jutro!
Pri nas pa sneži!!! A ni bil lep vreme napovedan?
Nik še spi, ne morem verjet! Se je pa ob 4h zbudu in je po postelji iskal svojo račko. Svašta
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča
Pokora, ti ne velja za ker drug izdelek?
Ne! Res ti ga z veseljem odstopim. Ti pošljem kodo na ZS?
V Lj so parkirnine res pošastno drage. Če se ne motim je tam ura parkiranja v garažni hiši 2.2€, kar ti za cel dan znese ogromno. Če parkiraš v modri coni je 60 centov na uro, samo lahko parkiraš max 2 uri, se pravi bi morala vsaki sve uri ven skakat in podaljševati. Da ne plačaš ne priporočam, ker stalno krožijo redarji. Pa še težko boš našla prost parking v modri coni če ne poznaš Lj. Vam tudi jaz privoščim da vam rata rešilca zrihtat! Pa držite se!
Anju, meni ni hudo, ker ga imam že skoraj 4 tedne doma

Komaj čakam da gre v vrtec

Danes ima kontrolo, bom mal dohtarco povprašala kako je s temi virusi, samo mam občutek da bo mali še kar doma. Ma po mojem čist sesut imunski sistem (4 tedne bit bolan in 2x AB jest le naredi svoje) in bi verjetno v vrtcu takoj kaj pobral, tako da je verjetno bolje da je še malo na počitnicah kot pravi on.
Majabar pekla bom Russian tea cookies, lešnikove trikotnike, ržene hlebčke, linške, cimetove zvezdice in navadne kekse. No, to je v planu, pol bomo pa vidl kok mi bo ratal