IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69
Najki, v bližnji prihodnosti se zmenimo za kak sprehod. Mi je pa moteče, ker je PST zaledenela in ful ruka (pri nas zdaj še bolj ali pa ravno zato, ker smo kar izgubili eno vzmet, ki je povezovala dva dela, pa sploh ne vem kdaj
Kje se pa ti priključiš na PST? Jaz pridem s hribčka (Grbina).
Z veseljem

. Jaz se prikljucim pod Grbo na Cesti na Brdo. Nisem pa se bla, odkar je sneg skopnel, nisem niti pomislila, da zmrzuje

.
Nejkec bo se bolj veselo

. Sej vprasanje koliko se bo novega snega prijelo, bolj svoh snezi se mi zdi. Jaz se kar vidim skozi stresno okno

.
Danes sem uspela spoznat dve fejst babi v Celju

(caroline in kpmk

), pa uspela se malo zapravljati. Sem opazila, da so stacune ful lepse urejene tam, bolj pregledno so po policah postavljene in police drugace obrnjene. Ceprav malo zmede, ker sem pri nasih navajena kje kaj stoji

. Pa za dragega sem koncno nasla tople copate st. 47

, se mi prav smili, ko se mora skos tlacit v 46

.
snezakinja v trgovini jo razprem iz dekice ali kombinezona, ce bom dlje not, jo kar celo ven potegnem in polozim nanj, kapo dam dol in po potrebi jopico. Da je v bistvu tako kot doma oblecena. a ti si tudi iz SG kot kpmk? skoda da nisi prisla v CE danes.
majabar ti privoscim tale obisk

.
anju moja mama se je v mladih letih s frendico zabila v drevo s sankami in njeni frendici so se kolki frdirbali. je pristala kmalu na umetnih kolkih, nekih vlozkih, ki jih je treba operativno menjat na daljse obdobje in je imela ze kake tri ali stiri operacije, zdej pa vprasanje, ce bo se lahko menjala, ker je vse skupaj ful obrabljeno...
Moram laufat mulcka zabavat, ker bo oci danes pozen. Prejle sva ceckala po pobarvanki in rezala papir na prafaktorje, pa lepilo packala povsod, bo se zabavno pucat potem. Najbrz bova kar za ocija pustila

.
Jutri ima pa dedka mraza z 2ursae

.